MÜŞTERİLERİMİZİN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ, YATIRIMLARIMIZLA KESİNTİSİZ HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ!

Bu haber 08 Haziran 2024 - 21:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Meriç Lojistik Başkanı Muhammet Meriç:

MÜŞTERİLERİMİZİN ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ, YATIRIMLARIMIZLA KESİNTİSİZ HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ!

‘Taşımacılığın Gücüyle Geleceğe Yolculuk!’ mottosuyla dürüst, şeffaf, çözüm odaklı ve güvene dayalı hizmet veren Meriç Lojistik, ezber bozmaya devam ediyor. Meriç İnşaat Elektrik Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Meriç, “Gelişmiş depolama, uzman insan kaynağımız, deneyimimiz ve özmal araçlarımız ile hizmet kalitemizi ortaya koyuyoruz. Yatırım odaklıyız, 2024 yılında hem filomuza hem de teknolojiye yatırım yapacağız. Müşterilerimiz ile uzun yıllardır çalışıyoruz. Müşteri memnuniyeti ve müşteri sadakati olmazsa olmazlarımız arasında geliyor. Sorunun değil çözümün parçasıyız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır!” dedi.

 

Rizvan Meriç liderliğinde 1990 yılında İstanbul’da kurulan Meriç Lojistik; müşterilerine taşımacılık, depolama, dağıtım ve tedarik zinciri yönetimi gibi birçok alanda geniş bir hizmet sunuyor. Karayolu taşımacılığında Türkiye genelinde parsiyel ve komple araç taşımacılığı hizmetleri sunan Meriç Lojistik, müşterilerinin her türlü sorununa “çözüm ortağı” mantalitesi ile tam destek sağlıyor.

ÖZEL ASKILI TEKSTİL TAŞIMACILIĞI MÜŞTERİLERİNDEN TAM NOT ALIYOR

Meriç Lojistik, tekstil sektöründe faaliyet gösteren işletmeler için özel askılı tekstil taşımacılığı çözümleri sunuyor. Meriç İnşaat Elektrik Nakliyat ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Meriç, “Müşterilerimizin özellikle askılı ve kolili tekstil ürünlerini güvenle taşıma ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirdiğimiz çözümlerimizle, ürünlerinizin güvenliği ve kalitesini koruyarak zamanında teslimat sağlıyoruz” dedi. Gelişmiş depolama altyapısı ve uzman personeliyle kaliteli depolama hizmetleri sunan Meriç Lojistik, askılı tekstil depolamadan koli yükleme ve boşaltmaya kadar birçok alanda müşterilerinin çözüm ortağı oluyor.

GELİŞMİŞ DEPOLAMA ALTYAPISIYLA VE ÖZMAL ARAÇLARI İLE FARKINI ORTAYA KOYUYOR

 

Müşterilerine kesintisiz hizmet sunan ve sorunun değil çözümün bir parçası olmayı ilke edinen Meriç Lojistik, gelişmiş depolama altyapısı ve uzman personeliyle kaliteli depolama hizmetleri sunuyor. Meriç Lojistik’in tepe yöneticisi Muhammet Meriç, “Filomuzda bulunan tüm araçlar Mercedes Benz marka araçlardan oluşmaktadır. Toplamda 35 aracımız bulunuyor ve bu araçlarımızın hepsi özmalımızdır. Treylerlerimizin tümü Talson TIRSAN markalardır” dedi.

YATIRIM ODAKLIYIZ, 2024’TE FİLOMUZU ELEKTRİKLİ ÇEKİCİLERLE BÜYÜTECEĞİZ!

Firma olarak yatırım odaklı olduklarının altını özenle çizen Meriç, “2024 yılı içerisinde filomuzu daha da büyütmeyi hedefliyoruz. Yatırımımız treyler ve çekici yönünde olacaktır. Özellikle elektrikli çekici deneyimimiz olacak. Treyler yatırımında tenteli dorse yatırımı öncülük olacak ve o yönde filomuzu büyüteceğiz” dedi. Meriç Lojistik’in Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilen yetki belgesine sahip olduğunu söyleyen Meriç, şehir içi ve şehirler arası lojistik faaliyetlerini uzman ve deneyimli kadroları ile başarıyla yürüttüklerini söyledi.

ODAĞIMIZDA MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BULUNUYOR

Müşterileri ile uzun soluklu çalıştıklarını ve karşılıklı güvene dayalı iş yaptıklarını söyleyen Meriç, son olarak şu bilgileri verdi: “Müşterileri ilişkilerimizi stratejik yaklaşımlarla ele alıyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına doğru çözümler sunuyoruz. Müşteri memnuniyetini odak noktamızda tutarak müşterilerimizi anlamayı ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmayı taahhüt ediyoruz. Müşteri şikayetlerini büyük bir disiplin ile takip ediyoruz. Şikayetleri sunduğumuz çözümlerle etkili ve verimli bir şekilde neticelendiriyoruz. Teknoloji, olmazsa olmazlarımız arasında geliyor. Teknolojiden yararlanıyoruz ve teknolojik hizmetlerle başarımızı sürdürülebilir kılıyoruz. Meriç Lojistik’in değerleri, iş yapma ve ilişkilerimizde temel prensiplerimizi belirliyor. Dürüstlük ve şeffaflık, güvenilir ilişkilerin temelini oluşturmaktadır. Taahhütlerimize her aşamada sadık kalarak üzerimize düşen sorumluluklarımızı birfiil yerine getiriyoruz. Hesap verebilmek de bizim en önemli ilkelerimizden biridir. Sonuçlarından sorumlu olduğumuz tüm süreçlerde; başarı veya başarısızlık durumlarında sorumluluk üstlenmeyi kendimize ilke edindik. Dürüst rekabet ilkelerine bağlı kalıp adil bir rekabet ortamı sağlamayı hedefliyoruz. Sürekli olarak gelişimi ve yeniliği hedefliyor ve mükemmelliyeti arıyoruz. Tüm paydaşlar arasında eşitlik ve güven ortamını koruyup güvenilir bir iş ortamı sağlıyoruz. Çalışanların ve müşterilerin memnuniyeti, en önemli önceliğimizdir. Bu ilkelerimize dayanarak uzun yıllar çalıştığımız müşterilerimiz bulunmaktadır ve aramızda sadakat söz konusudur. Müşterilerimizin güvenliği en önemli önceliğimizdir. Hız ve son adımda da fiyat önceliklerimiz arasında gelmektedir. Bütün bunları toplayınca ‘müşteri memnuniyeti ve sadakati’ ortaya çıkmaktadır. Bunları başarabilen ender firmalardan olmaktan gurur duyuyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır diyoruz.”