Osmanlı Ocakları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kutladı

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu Ak Parti’nin Genel Başkanlığı’na seçilmesini Fethiye’de paraşütle atlayarak kutladı. Canpolat, Ak Parti’nin ve Türkiye’nin kazandığını söyledi.

Bu haber 22 Mayıs 2017 - 17:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Osmanlı Ocakları Genel Başkanı Kadir Canpolat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurucusu olduğu Ak Parti’nin Genel Başkanlığı’na seçilmesini Fethiye’de paraşütle atlayarak kutladı. Canpolat, paraşütle atladıktan sonra Erdoğan ve Osmanlı bayrağı açarak kutlama yaptığını duyurdu. Canpolat, “Ak Parti ve Türkiye kazandı” dedi.

“16 Nisan halk oylaması meyvelerini vermeye başladı”

Fethiye’de atama ve teşkilat toplantıları için bulunan Kadir Canpolat; “Kaderimiz, sevincimiz, tasamız, acılarımız, hüzünlerimiz bir bizim. Ülkemiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gibi cesur ve nitelikli bir yöneticinin baharını yaşıyor” diye konuştu. 2003 yılı itibariyle ekonomi ve siyasi iyileşmeleri, iktisadi ve ticari anlamda gördüklerini aktaran Canpolat, “Bu tarihten sonra piyasaların yüzü gülüyor. Erdoğan gibi liderin İktidar partisinin başına geçmesiyle ülkemizin bölgede ve dünyada lokomotif görevi yapacağını düşünüyoruz. Bu anlamda sorumluluk aldığını görüyoruz. Mutluyuz çünkü Erdoğan bin yıllık tarihi, milli ve manevi bir aşkla Ak Parti’nin ve devletimizin başında. 16 Nisan halk oylaması meyvelerini vermeye başladı. Bu sistem ile yerli ve milli siyasetçiler tarafından güçlü ve iradeli yönetimle ülkemizin her alanda çok daha güçlü olacak” ifadelerini kullandı.

Gündem belirleyen, bölgede ve dünyada sistem kuran ve uygulan bir Türkiye göreceklerini dile getiren Canpolat, şunları söyledi:

“Ak Parti’nin başına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçmesinin her alanda ülkemize katkısı vardır. Bu yüzden çok mutluyuz. Bugün bu coşkunuzu, sevincimizi paraşütle atlayarak farkındalık oluşturmak istedik. Erdoğan dünya lideri, milletimiz onu Cumhurbaşkanı yaptıysa ülkemiz çok güçlü reformlarla kazançlı çıktı. Şimdi Ak Parti’ye yeniden Genel Başkan seçilmesiyle Ak Parti bu durumdan çok kazançlı çıkacak ve yapılacak ilk seçimlerde bu durum aldığı oyla ortaya çıkacaktır”.