Goodyear Lastikleri T.A.Ş Finans Direktörü Hubert Milesseau oldu

Bu haber 08 Şubat 2019 - 21:18 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Goodyear Lastikleri T.A.Ş Finans Direktörü Hubert Milesseau oldu

Goodyear İberya Finans Direktörü olarak görev yapmakta olan Hubert Millasseau, Goodyear Lastikleri T.A.Ş Finans Direktörü olarak atandı.

Türkiye’deki yeni görevinde finans ekibinin daha da güçlendirilmesine katkıda bulunacak olan Hubert Millasseau, Goodyear’a 2007 yılında EEMEA FP&A Müdürü olarak katılmış, 2010 yılında Orta Doğu & Afrika Finans İş Ortağı ve 2012 yılında da Orta Doğu & Afrika Finans Direktörü olarak çalışmıştır. 2015 yılında İberya Finans Direktörü rolüne atanan Millasseau, Madrid’de görev yapmıştır.

Millasseau, Goodyear’a katılmadan önce Fransa’da turizm ve telekomünikasyon sektörlerinde finans alanında farklı görevlerde bulunmuştur.

French ICS Bégué Finance School Muhasebe Bölümü mezunu olan Hubert Millasseau, Neoma Business School MBA Yüksek Lisans derecesine sahiptir.

Ana dili Fransızca dışında, İngilizce ve İspanyolca bilen Hubert Millasseau, 2009’da People Award’da EMEA bölgesinde birinci olmuştur.

Goodyear Lastikleri Türk A.Ş. hakkında:

Dünyanın en büyük lastik şirketlerinden olan Goodyear Tire and Rubber Company’nin Türkiye’deki iştiraki olarak 1 Eylül 1961’de kurulan Goodyear Lastikleri Türk A.Ş.; 1700’e yaklaşan çalışanı ile İstanbul’daki merkez ofisi dışında İzmit ve Adapazarı’ndaki iki üretim tesisinde faaliyet göstermektedir. Şirket, Goodyear, Fulda, Sava, Debica ve Kelly markaları altında tüketici lastikleri ve ticari lastikler üretmekte ve pazara sunmaktadır. Türkiye’deki en büyük 100 ihracatçı arasında yer alan Goodyear Lastikleri Türk A.Ş., 2017 yılında otomotiv sektörünün 9. büyük ihracatçısıdır. Şirketin hisseleri Borsa İstanbul’da “GOODY” sembolüyle işlem görmektedir. Türkiye’de geniş bayi ağına sahip Goodyear Lastikleri Türk A.Ş.’nin ürünleri ve faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için, www.goodyear.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.