MIO ADAS SİSTEMLERİ İLE YOLLAR ARTIK DAHA GÜVENLİ

Bu haber 25 Şubat 2019 - 15:02 'de eklendi ve kez görüntülendi.

MIO ADAS SİSTEMLERİ İLE YOLLAR ARTIK DAHA GÜVENLİ

ADAS: Advanced Driving Asistance System (Gelişmiş Sürücü Destek Sistemleri)

ADAS sistemi araçlarda acil ve tehlike oluşturabilecek durumlarda sürücüyü uyarmak ve kazaları önlemek için dizayn edilen bir sistemdir. MIO markası olarak birçok modelimizde bu sistemleri kullanıcılarımıza sunmaktayız.

Gelişmiş Sürücü Destek Sistemi

– Önden Çarpışma Uyarı Sistemi (FCWS),

Bu özellik sayesinde,

1-Trafikte ilerlerken öndeki araca yaklaştığınız zaman size mesafenizi artırın uyarısı verir.

2-Eğer önünüzdeki araç durmuş ise sesli ve görüntülü olarak çarpma uyarısı verir.

3- Trafikte durduğunuz zaman öndeki araç hareket eder ise sesli ve görüntülü uyarı ile hareket etmeniz gerektiğini bildirir.

Şerit Değiştirme Uyarı Sistemi (LDWS)

Trafikte seyir halindeyken şerit değiştirdiğiniz zaman size yön ile birlikte şeritten çıktığınız uyarısını verir. Özellikle uzun yolda dalgınlık ve uyuma gibi durumlarda şerit ten çıktığınız zaman bu ayarı sistemi sizi ve ailenizi koruyacaktır.

Yorgunluk Uyarısı (FA)

Tanımladığınız süre zarfında araç kullanımınız devam ediyorsa, kullanıcıya yorgunluk uyarısı bildirisi yapar.

MIO Markası tüm MIO MIVUE 7 Serisinde bu özellikleri kullanıcılarına sunmaktadır. Aşağıda yer alan listede ürünlerimizin listesi verilmiştir. Kullanıcılarımızın güvenliği her şeyden önce gelir.

MIO MIVUE 733

MIO MIVUE 751

MIO MIVUE 752

MIO MIVUE 785

MIO MIVUE 788

MIO MIVUE 792

Mio Hakkında

Mio, MiTAC International Corp. bir iştiraki ve araç içi kamera ve navigasyon sistemleri üreticisidir. “Sizinle ilgili” deneyimler yaratmaya odaklanmış olan Mio, herkes için hem işte hem de evde kullanıma uygun çözümler üretir. Zeka ürünü tasarımlar ile donanım ve yazılım inovasyonlarını bir araya getiren Mio, güvenlik ve sağlık söz konusu olduğunda her gün kullanılan bir isim olma ve anlamlı ürünlerle insanların hayatlarına değer katmayı amaçlamaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.mio.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.