PEUGEOT CYCLES YENİ ELEKTRİKLİ BİSİKLET YARIŞ TAKIMINI AÇIKLADI

Bu haber 28 Şubat 2019 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

PEUGEOT CYCLES YENİ ELEKTRİKLİ BİSİKLET
YARIŞ TAKIMINI AÇIKLADI

 

Dünyanın en köklü bisiklet üreticilerinden biri olan Peugeot Cycles, bisiklet yarışlarının yanı sıra elektrikli bisiklet yarışlarında da boy gösterecek. Peugeot Cycles; bisikletçi, bisiklet ve sponsorlar olmak üzere yarış takımının tanıtımını Peugeot Design LAB stüdyosunda gerçekleştirdi. Peugeot Cycles, uluslararası elektrikli dağ bisikleti yarışları 2019 Dünya Elektrikli Bisiklet Serisi’ne (WES) katılacak. Ekip, Peugeot eM02 FS eMTB modelinden aktarılan yeni BOSCH PowerTube batarya teknolojisiyle yarışacak.

Peugeot’nun efsanevi siyah-beyaz kareli renklere sahip takımında; şu an Fransız Dağ Bisikleti Kupasının sahibi olan Morgane Jonnier, Nicolas Lau, Jean-Roch Vecten ve takım yöneticisi Vincent Ancelin gibi isimler yer alıyor. Takım 2019 yılında birçok yarışa katılacak ve aynı zamanda Roc d’Azur gibi halka açık organizasyonlarda da yer alacak.

Elektrikli yarış dünyasına giriş yapan Peugeot Cycles; bisikletçiler, bisikletler ve sponsorlar olmak üzere yarış takımının tanıtımını Fransa-Vélizy’deki Peugeot Design LAB stüdyosunda gerçekleştirdi. Peugeot Cycles, uluslararası elektrikli dağ bisikleti yarışları 2019 Dünya Elektrikli Bisiklet Serisi’ne (WES) katılacak. Söz konusu yarış etkinliği, Peugeot’nun yüksek performanslı elektrikli bisikletlerini sergilemesi için iyi bir fırsat sunuyor. 1885 yılından günümüze köklü bir bisiklet geçmişine sahip olan Peugeot Cycles’ın, elektrikli bisikletler konusunda 10 yıllık bir bilgi birikimi ve geçmişi bulunuyor.

 

Peugeot Cycles’ın elektrikli yarışlara katılımı

Peugeot Cycles’ın yeni Dünya Elektrikli Bisiklet serisine katılıyor olması bir tesadüf değil. 2019 yılından itibaren yeni Peugeot otomobilleri elektrikli güç ve aktarma organıyla yollara çıkacak. Tıpkı Peugeot otomobilleri gibi Peugeot Cycles için de araçların elektrikle geleceğe hazırlanması büyük önem taşıyor. Elektrik destekli bisikletler günümüzde Peugeot Cycles satışlarının üçte birini oluşturuyor.

Ekip, bisiklet kasasına tamamen entegre olan ve doğrudan seri üretim P

eugeot eM02 FS eMTB modelinden aktarılan yeni BOSCH PowerTube batarya sistemleriyle yarışacak. Peugeot Cycles yarış ekibi, Peugeot’nun 208 yılı aşkın endüstriyel deneyimine ve 134 yıllık bisiklet uzmanlığına dayanıyor.

Yarışlar, Peugeot’nun yeni nesil elektrikli bisikletlerinin performans, sürüş hissi ve güvenirliğinin garantisi niteliğini taşıyor. Takımın bisikletçileri, geleceğin seri üretim elektrikli bisikletlerinin geliştirme sürecine dahil oluyorlar. Yarış bisikletleri (elektrik destekli eM02 FS PowerTube) seri üretim 2019 Peugeot Cycles bisikletlerini baz alıyor.

Efsanevi siyah-beyaz kareli formayı giyen Peugeot Cycles Takımı 2019 yılında parkurlara çıkıyor. Peugeot Design Lab tasarım stüdyosu bu ikonik tasarımı yarış formaları ve bisikletleri için tekrar canlandırdı. Peugeot forması, bisiklet sporunun en çok bilinen formalarından biri olma özelliğini taşıyor.