“Medyanın gücü gün geçtikçe artıyor”

Bu haber 10 Nisan 2019 - 10:52 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye’den Dünyaya MAG

MAG Medya Kurucusu, TÜGİAD Ankara Şubesi Başkan Yardımcısı Can Çavuşoğlu 16 yıldır başarısıyla adından söz ettiren MAG dergisinin kuruluş hikâyesini anlattı.

“Ticarete olan ilgimi üniversitede okurken öğrencilere turlar ve etkinlikler düzenleyerek hayata geçirdim”

“Ayda 500 bin okura ulaşıyoruz”

“Medyanın gücü gün geçtikçe artıyor”

“MAG’ı Türkiye’den sonra en çok okuyan ülkeler ABD ve Azerbaycan”

Medya sektörünün geleceğine dair değerlendirmelerini paylaşan MAG Medya Kurucusu Can Çavuşoğlu “Dijitalleşmek, yurt dışına açılmak ve katma değeri yüksek ülkemize döviz girdisi sağlayacak ürün ve hizmet ihracına yönelmemiz şart” diye konuştu. Dijital alt yapı çalışmalarına da önem verdiklerinin altını çizen başarılı iş adamı “Bizim dijital altyapımız mevcuttu. Sadece gelişen ve değişen dünya düzeni ile çağı yakalamayı alt yapılarımızı güncel tutmayı amaçladık. Şu an MAG’ı Türkiye’den sonra en çok okuyan ülkeler ABD ve Azerbaycan. Bu durum dijitalleşmenin olumlu sonucu” dedi. “Medya sektörünün aslında kaybettiği kan, kağıt noktasında” ifadelerinin kullanan Çavuşoğlu sözlerine şunları ekledi: “Yoksa medyanın gücü, gün geçtikçe artıyor. Eskiden insanlar bir şeyi öğrenebilmek için sabah gazetenin çıkmasını, radyo ve TV programlarının yayınlanmasını bekliyordu. Şimdi dünyanın neresinde, ne olursa olsun anında öğrenme şansına sahipler.”

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu ve TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Zafer Yıldırım’ın kapak konuğu olduğu MAG Business İlkbahar- Yaz sayısı, TÜGİAD Ankara Şubesi 10. Dönem Özel Dosyası, ekonomiye yön veren isimlerin birbirinden özel açıklamaları ile www.magdergi.com.tr , Turkcell Dergilik, Google Play, Apple Store, Issue, Türk Telekom ve seçkin kitapçılarda sizlerle buluşuyor.