Brisa’dan Perakende Satışlar İçin Yeni Kampanya:

Bu haber 31 Temmuz 2019 - 22:29 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Brisa’dan Perakende Satışlar İçinYeni Kampanya:
Bridgestone ve Lassa markalı Otobüs ve Kamyon Lastiklerine Özel %5 İndirim ve Ücretsiz Deri Yelek

Brisa, Bridgestone ve Lassa markalıotobüs ve kamyon araç lastiklerini tercih eden araç sahiplerine özel perakende satışlarda geçerli yüzde 5 indirim ve deri yelek kampanyası başlattı.
30 Eylül 2019’a kadar geçerli olan kampanya kapsamında;Bridgestone ve Lassa’nın otobüs ve kamyon araç lastikleri segmentindeki ürünlerini tercih eden sürücüler, hem yüzde 5 indirimden faydalanacak hem deücretsiz deri yelek sahibi olacaklar.

Brisa; yüksek performans, emniyet ve kalitesiyle tanınan Bridgestone ve Lassa markalı ticari lastiklerine özel, perakende satışlarda geçerli bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında; Bridgestone ve Lassa markalı otobüs, kamyon lastiklerinden, 4 adet satın alan araç sahipleri yüzde 5 indirim elde ediyor ve ücretsiz olarak deri yelek sahibi oluyor. 30 Eylül 2019’a kadar devam edecek kampanya, Bridgestone ve Lassa bayileri noktalarında perakende satışlar için geçerli olacak.

Brisa hakkında:
Brisa’nın temelleri, Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Lassa ile atılmıştır. Lastik sektöründe dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak; 1988 yılında Sabancı Topluluğu ile Dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone Corporation arasında gerçekleşen ortaklık sonucunda, Brisa bugünkü adını almış ve 30 yılı geride bırakmıştır. Türkiye lastik pazarı lideridir.
1993 yılında ilk Ulusal Kalite Ödülü’nü kazanan Brisa, 1996 yılında da iş mükemmelliği konusunda gösterdiği üstün performans sonucu Avrupa Kalite Büyük Ödülü’nü kazanan ilk Türk şirketi olmuştur. Brisa Kocaeli Üretim tesisleri, 361.000 m2ye ulaşan kapalı alanıyla, dünyanın tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikalarından biridir. Bu tesis, aynı zamanda, Bridgestone’un dünya üzerindeki en önemli üretim üslerinden biri olma özelliğini de taşımaktadır. Brisa, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde Endüstri 4.0 uygulamalarıyla donatılmış sektörün ilk akıllı fabrikasını kurmuştur.
Brisa’nın ürettiği Lassa markası, bugün 70’i aşkın ülkede 80 distribütörüyle faaliyet göstermekte, 610 tabelalı mağazası bulunmaktadır. Uluslararasında derinleşmek ve global marka olmak hedefine ilerleyen Lassa, 2018-2019 sezonu sonuna kadar FC Barcelona salon sporları takımlarının “Global Resmi Lastik Partneri”dir.
Türk ekonomisine olduğu kadar ülkenin toplumsal gelişimine de önem veren Brisa, sürdürülebilirlik faaliyetlerini çevresel, ekonomik ve toplumsal açıdan ele almaktadır. Biyoçeşitliliğe katkıda bulunduğu “Turnalar Hep Uçsun”, eğitime katkısını ortaya koyduğu “Brisa Mensupları Öğrenimi Destekleme Derneği”, trafikte emniyetli sürüşe katkı sağladığı “Lassa Yola Sağlam Çık” ve “Bridgestone #emniyetimiziçin2dakika”, ülkemizin tarım alanında gelişimine destek verdiği “Lassa ile Sevdamız Toprak Yarınlarımız Ortak” ve kültürel bir değer olan “Brisa Müze” ön plana çıkan projeleri arasındadır.
Brisa, Bridgestone, Lassa, Dayton, Kinesis, Firestone lastik markaları, Bandag kaplama markası, ana markaları ile beraber Lastiğim, Lastik Vs ve Speedy satış noktaları, OtoPratik ve Propratik hizmet noktaları, Lastik.com.tr internet satış sitesi, ticari araç filolarına yerinde bakım sağlayan Mobilfix mobil bakım servisi ve Profleet hizmet paketi, Probox mobil satış ve hizmet noktası ve Lastik Oteli lastik saklama hizmetiyle Türkiye ekonomisi ve gelişimine değer katma kararlılığındadır.