PROMETEON’DAN UZUN YOLLARA MEYDAN OKUYAN PIRELLI “H:01” VE “ST:01 NEVERENDING” LASTİKLERİ

Bu haber 01 Ağustos 2019 - 22:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Infinity symbol lit up with blue and orange glow; Shutterstock ID 1033415419; Purchase Order: –


Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi, Pirelli marka premium endüstriyel ve ticari lastiklerin lisanslı üreticisi Prometeon’un uluslararası taşımacılığa yönelik tasarladığı “H:01” ve “ST:01 Neverending Supersingle” lastikleri kullanıcılara üstün yakıt tasarrufu ve uzun kilometre ömrünü bir arada sunuyor.
Pirelli marka kamyon, otobüs, tarım ve iş makinesi lastiklerinin lisanslı üreticisi Prometeon’un, uluslararası taşımacılık yapan ağır vasıtalar için tasarladığı “H:01” ve “ST:01 Neverending Supersingle” Avrupa’nın da tercih ettiği lastikler olarak öne çıkıyor.
“ST:01 Neverending Supersingle” Lastikler Uzun Kilometre Ömrü Vadediyor
Uluslararası taşımacılıkta uzun ömür, yakıt tasarrufu gibi öncelikli ihtiyaçları mükemmel performansla karşılayan treyler lastiği “ST:01 Neverending Supersingle” güçlendirilmiş yanakları ile yanal darbelere karşı maksimum dayanıklılık sağlıyor.
Yenilenen sırt genişliğiyle tüm büyük hacimli treyler tipi araçlara uyum sağlayabilen “ST:01 Neverending Supersingle” lastikleri, 7 adet çevresel taban blokları sayesinde ise yırtılmaya karşı yüksek direnç sunuyor. Diş Aşınma Göstergesi (TWI), lastik diş derinliğinin daha kolay ölçülmesini sağlarken, yenilikçi kuşak paketi teknolojisi ise maksimum dayanıklılığı ve düşük dönme direncini garanti ediyor, bu özelliği ile de yakıt tüketiminde tasarruf sağlıyor.
Türkiye’de Üretiliyor
Teknolojisi en yüksek lastikleri Türkiye’deki fabrikasında üreten Prometeon Lastik Grubu’nun üstün teknolojik özelliklere sahip 435/50R19.5 ölçüsündeki “ST:01 Neverending Supersingle” lastikleri Türkiye’de üretiliyor ve Türkiye’nin yanı sıra başta Avrupa olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine ihraç ediliyor. Ayrıca Prometeon Türkiye, premium markalar arasında bu ölçüyü Türkiye’de üreten tek firma olma özelliğine de sahip bulunuyor.
“H:01” Serisinin Yenilikçi Desen Tasarımı Yakıt Tasarrufu ve Üstün Hakimiyet Sunuyor
Serinin ön lastikleri, yenilikçi desen tasarımı sayesinde üstün direksiyon hakimiyeti sunuyor. Yenilikçi lastik taban deseni aynı zamanda yol temasında ortaya çıkan basıncı her noktaya eşit dağıtarak düzenli aşınma ve yüksek kilometre performansı sağlıyor. Zenginleştirilmiş taban hamur bileşimi düşük dönme direnci sunmasının yanı sıra yüksek ısı oluşumunu engelleyen yapısı ile daha uzun bir lastik ömrünü garanti ediyor.
Serinin çeker lastikleri ise derin lamelleri ve yönlü taban deseni ile lastik ömrü boyunca; mükemmel çekiş performansı, daha kısa fren mesafesi ve üstün yol tutuş vadediyor. Yakın sırt blokları ve omuz blokları arasındaki yüksek bağlar yakıt tasarrufu sağlarken aynı zamanda düşük gürültü seviyesiyle kullanıcılarına konfor sağlıyor.