Bayramda İstanbul’da kalanlara, 5’i 1 yerde eğlence!

Bu haber 05 Ağustos 2019 - 11:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye’nin perakende ve eğlence sektörünün öncüsü Viaport, bayramda İstanbul’da kalanlara, eğlencenin kapılarını açıyor. Dünyanın ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası olan Viaport Marina, serinlemek isteyenleri aquapark’a, safari keyfini İstanbul’da yaşamak isteyenleri Aslan Park’a, sualtı dünyasının egzotik canlılarıyla derinlere dalmayı isteyenleri Timsah Park’a, adrenalin tutkunlarını ise Korsan Adası Tema Park’a bekliyor. Sinema, bowling ve eğlence merkezi ise yine 7’den 70’e herkesin eğlence durağı olacak.

İstanbul’un en büyük aquapark’ı Viaport Marina’da!

Bayramda İstanbul’da kalanlar ve İstanbul’a gelenler için en iyi alternatiflerden biri olan Viaport Marina, bu yıl kapılarını açan Marina Aquapark’ta çocuklu ailelerin serinleme duraklarından biri olarak hizmet veriyor. 17 su kaydırağı, özel temalı interaktif çocuk grubu, sprey park ve dalga havuzu bulunan park, İstanbul’un en büyük aquapark’ı olarak hizmet veriyor. Marina Aquapark içerisinde konumlanan, Avrupa’nın en yüksek kaydırağı olan Looping Rocket, adrenalin isteyenlere de 24,5 metre yüksekliğinden aşağı kayma keyfini yaşatıyor. Tesiste sadece çocuklara özel de 9 adet kaydırak bulunuyor.

Korsanlar Tuzla’da eğlenceye davet ediyor!

Viaport Marina içerisinde bulunan eğlence meydanına kurulan dev Korsan Gemisi, eğlencenin yeni giriş kapısı olarak hizmet veriyor. Geminin içerisinde bulunan korsanlara ait olan dekorlar müze keyfinde bir deneyim yaşatırken, korsan gemisinin hemen ardında bulunan dev tema park da yine bayramda eğlenmek isteyen aileleri bekliyor olacak. 2,5 saniyede 110 km hıza çıkabilen, Avrupa’nın en hızlı 5. Roller coaster’ı Red Fire’ın bulunduğu Korsan Adası Tema Park’ta yine her yaştan ziyaretçiye özel eğlence üniteleri bulunuyor. Korsan Gemisi ise her akşam 19:30’da ve 21:00 de düzenlenen muhteşem korsan dans show’uyla, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Dünyada 30 adet bulunan Beyaz Aslan’ın 4’ü AslanPark’ta!

İstanbul Tuzla’da sekiz dönüm arazi üzerine kurulan Türkiye’nin ilk Aslan Parkı’nda, aralarında aslan, kaplan, puma ve leoparların da yer aldığı kedigiller ailesinden canlılar ziyaretçilerini bekliyor. Dünyada yalnızca 30 adet kalan ve nesilleri tükenmekte olan Beyaz Aslan’ların 4 tanesi de yine Aslan Park’ta ziyaretçileri bekliyor. Mayıs ayında Aslan Park’ta dünyaya gelen ve İstanbul’un ilk bengal kaplanları olarak ünlenen bebek kaplanları sevmek ve fotoğraf çektirmek de bayramda yapılması gerekenlerden biri.

Sualtının nefes kesen dünyasını keşfetmeye hazır mısınız?

Tuzla Viaport Marina içerisinde konumlanan Timsah Park ise, sualtı dünyasının nefes kesen yaşamına tanıklık etmek isteyenleri bekliyor. Köpek balıkları, dev vatozlar ve binlerce deniz canlısına ev sahipliği yapan Timsah Park’ta, kaplumbağalar, cüce timsahlar ve yüzlerce kuşun içerisinde bulunduğu ve ziyaretçilerin elleriyle kuş besleyebildiği Kuş Cenneti bulunuyor. Egzotik Sualtı Dünyasına dair canlılar ile buluşmak bayramda diğer bir alternatif.

Deniz üzerinde alışveriş keyfi!

Türkiye’nin ilk ve tek 9 fonksiyonlu marinası olarak hayata geçirilen Viaport Marina, “Outlet” konseptiyle, deniz üzerinde alışveriş keyfini doyasıya yaşatıyor. Dünyaca ünlü markaların “outlet” ürünleriyle hizmet verdiği Viaport Marina’da, lüks ürünlere çok uygun fiyatlarla sahip olunabiliyor. Viaport Marina içerisinde bulunan, sinema, bowling ve eğlence merkezi de yine alışverişten sonra yapılabilecek en iyi alternatiflerden.