NISSAN Sponsorluğunda Gerçekleşen Cup’ışalım mı? Deniz Festivali’nde Heyecan Doruktaydı

Bu haber 19 Eylül 2019 - 22:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.

SAMSUNG CSC


NISSAN Türkiye ana sponsorluğunda gerçekleşen

“Cup’ışalım mı? Deniz Festivali” keyifli anlara sahne oldu.

NISSAN Sailing Team’in de aralarında yer aldığı takımlar denizde cup’ışırken, NISSAN ile heyecan karada da devam etti.

Yatçılık ve deniz sporları dergisi Naviga tarafından, NISSAN ana sponsorluğunda ve D-Marin Turgutreis ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Cup’ışalım mı? 2019 Deniz Festivali” 6-8 Eylül tarihleri arasında denizde ve karada gerçekleştirilen etkinliklerle tamamlandı.

Festivalin ilk gününde, NISSAN Sailing Team Asimetrik Atölyesi’nde amatör denizciler, NISSAN Sailing Team Kaptanı Cenk Tekkaya’dan asimetrik balon kullanımı hakkında teorik ve uygulamalı eğitim aldı.

Ertesi gün öğle saatlerinde festivale katılan amatör denizciler bu kez yelken seyri için denize açılırken, dört gruba ayrılan 53 teknelik filo, 13-14 knot rüzgârda Turgutreis açıklarında yarıştı. Yarışın heyecanı karada da devam ederken, NISSAN tarafından kurulan Gran Tourismo oyunu ile festivale katılanlar ekranda araba yarışı yapmanın keyfini yaşadılar.

Festivalin sonuçlarını belirleyen ilk gün seyri oldu. İlk gün sonuçlarına göre yarışta derece alanlar, düzenlenen ödül töreni ile hediyelerine ve kupalarına kavuştu.

Törende söz alan NISSAN Türkiye Genel Müdürü Emre Doğueri, NISSAN Türkiye ailesi olarak bu prestijli deniz festivalinin bir parçası olduğumuz için çok mutluyuz. Yarışan tüm arkadaşlarımızın iyi bir takım ruhu sergilediğini düşünüyoruz ve organizasyonun heyecanını bizimle birlikte yaşayan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tüm yarışmacıların yeni rotalarının da heyecan dolu olmasını dileriz” dedi.