IZIPIZI Ekran Gözlükleri Vazgeçilmez Aksesuarınız Olacak

Bu haber 07 Şubat 2020 - 10:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

IZIPIZI Ekran Gözlükleri

Vazgeçilmez Aksesuarınız Olacak

Ekran başında uzun saatler geçirenler için zararlı mavi ışığın % 40’ını filtreleyen lenslerle donatılan IZIPIZI ekran gözlükleri, gözleri korurken renkli tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Son yıllarda televizyon, bilgisayar, akıllı telefon ve tablet olmak üzere çok fazla mavi ışıklı ekrana maruz kalıyoruz. Her geçen gün daha fazla zaman geçirdiğimiz ekranlar gözlerimizi gün geçtikçe yoruyor. Izipizi, ekran koruma gözlükleri gözlerinizi göz kuruluğu, gözlerde yanma, baş ağrısı ve kataraktgibi birçok etkenden korurken renkli koleksiyonuyla da stilinizde dikkat çekici parça olmayı başarıyor.

Yuvarlak çerçeveli gözlükleri, sarı, yeşil, kırmızı, mavi, turuncu, pembe gibi cesur ve iddialı renk seçenekleriyle takıldığında mutluluk ve optimizm ön plana çıkıyor. Rahat ve kullanışlı yapısıyla her şeyi cool’laştırdığı bir gerçek. Ekran gözlüklerindeki klasik ve kalıplaşmış renklerinin aksine modeli ve duruşuyla stilinize şık bir hareket katacaktır.

Paris’in ikonik gözlük markası Izipizi, ekran gözlükleri ile hem şık hem fonksiyonel seçenekler sunuyor. Izipizi gözlükler, Türkiye’yi dünya trendleri ile tanıştırmada deneyimli Pop Corner’da ve satışa sunuluyor.

Zararlı mavi ışığın % 40’ını filtreleyen lenslerle donatılan gözlükler, çocuklarınızın ve sizin günlük hayatınızı daha rahat bir hale getirmeyi amaçlıyor. Esnek kollar ve kauçuk dokusuyla, kalite, stil ve konfor sunuyor. Orijinal ve şık tasarıma sahip modelleriyle rahatlık ve moda bir arada.

Pop Corner Hakkında;

2012 yılından buyana global pazarda trend olmaya başlayan markaları keşfederek Türkiye’ye getiren Can Yörükoğlu tarafından kurulan Pop Corner, Izipizi, The White Brand, Chimi, Wouf gibi ikonik markaları modaseverlerle buluşturuyor