Midas’ın tercihi Castrol

Bu haber 20 Ekim 2020 - 20:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Castrol Türkiye ve Midas Türkiye iş birliğine gitti. Anlaşma ile Türkiye’de Midas servislerinde Castrol’ün yüksek kaliteli ve üstün performans sunan ürünleri tercih edilecek.

Madeni yağ lideri Castrol ve dünyanın önde gelen araç bakım ve onarım servisi Midas (Muffler Installation Dealers’ Associated Service) iş birliğine imza attı. Bu anlaşmayla Midas, Türkiye’de Castrol’ün ürünlerini kullanmayı tercih ediyor.
Dünyada 120 yılı aşkın süredir madeni yağ teknolojisinin ve yeniliğin öncülüğünü yürüten Castrol, müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi, kolay ve doğru şekilde çözüme kavuşturmak için alanının lider markalarıyla iş birlikleri yapmaya devam ediyor. Bu anlamda Castrol Türkiye, dünya çapında 60 yılı aşkın deneyime sahip, 20’den fazla ülkede 2 bin 700 şubeye sahip Midas ile anlaşma sağladı. Midas Türkiye’deki müşterilerini Castrol ile buluşturuyor.
Araç bakım hizmetlerini kaliteli ve kabul edilebilir fiyatlara sunan Midas, ülkemizdeki ilk noktasını mart ayında Sahrayıcedit’te bp benzin istasyonunun içinde açtı. Firma tüm marka ve model araçlara tanı yapma, periodik bakım, fren sistemi bakım ve onarımı, lastik ve akü değişimi, klima sistemi bakım ve onarımı, egzoz sistemi bakım ve değişimi gibi geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Avrupa’da 700’den fazla merkeze sahip Midas; Türkiye’de önümüzdeki 10 yıl içinde, 60 noktaya ulaşmayı hedefliyor.