DAF Trucks Türkiye, Türkiye ve İstanbul’daki müşterilerine en iyi hizmeti sağlamak için servis ağını geliştiriyor ve genişletiyor.

Bu haber 26 Ekim 2020 - 20:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF Trucks Türkiye, Türkiye ve İstanbul’daki müşterilerine en iyi hizmeti sağlamak için servis ağını geliştiriyor ve genişletiyor.

Bunu sağlamak için DAF Trucks, 22 Ekim’de Mertsan ile Hollanda’daki genel merkezinde DAF NV CEO’su Harry Walters, Mertsan Grup Şirketleri CEO’su Murat Ertem, DAF NV Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Richard Zink, DAF Trucks Türkiye Genel Müdürü Gregor van der Mark’ın katılımıyla bir imza töreni gerçekleştirdi.

DAF Trucks Türkiye, Antalya, Samsun, Mersin, Hopa, Erzurum’da 2020 yılında hizmet vermeye başlayacak olan 5 TRP + servis lokasyonu için iş ortağı Mertsan ile imza attı.
TRP+ lokasyonları, tüm DAF yedek parçalarına, Garanti ve eğitim araçlarına erişimi olan tam yetkili servis noktalarıdır.
TRP+ tek noktada müşterilerin (tüm marka kamyonlar ve treylerler) servis ve yedek parça ihtiyaçlarının karşılanabildiği servis anlamına gelmektedir.
Mertsan ayrıca, ISTANBUL’da Mart 2021’de tamamlanması planlanan öncü olacak nitelikte son teknoloji ile donatılmış yetkili bayi ve servis lokasyonu 3S için de imza attı.

Satışta ve Serviste en iyi kaliteyi hedefleyen DAF Trucks Türkiye ve Mertsan için, Türkiye’de müşteriler her zaman en iyi kaliteyi alma hakkına sahip.