Özerkan Lojistik, Volvo Trucks’tan vazgeçmiyor

Bu haber 13 Aralık 2020 - 10:39 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Özerkan Lojistik, Volvo Trucks’tan vazgeçmiyor

2003 yılından beri Avrupa ve Ortadoğu’ya, hassas yük taşımacılığı alanında lojistik hizmeti sunan Özerkan Lojistik, filosuna 10 adet Volvo FH500 TC daha ekledi. Bu teslimatla birlikte, firmanın 25 araca ulaşan filosu tamamen Volvo Trucks kamyonlardan oluşuyor.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. 2003 yılından beri Avrupa ve Ortadoğu’ya, hassas yük taşımacılığı alanında lojistik hizmeti sunan Özerkan Lojistik’e 10 adet Volvo FH500 TC kamyon teslimatı gerçekleşti. Müşterilerine her zaman en iyi çözümleri sunmayı hedefleyen Volvo Trucks, Özerkan Lojistik’e VFS Finansman A.Ş.’nin (Volvo Finans) sağladığı avantajlı finansman desteğini de sundu.

Filosu tamamıyla Volvo Trucks kamyonlardan oluşturan Özerkan Lojistik’in tercih ettiği Volvo FH500 TC kamyonların en öne çıkan özelliği, uzun yol taşımacılığında büyük maliyet avantajı sunan yakıt tasarrufu sağlaması. Volvo FH500 TC artırılmış güvenlik donanımları ve sunduğu konfor ile şoför dostu bir kamyon olmasıyla da öne çıkıyor.

Özerkan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Aktaş teslimatla ilgili şunları dile getirdi: “Yaptığımız iş itibarıyla; ilaç, sebze, çiçek ve dondurulmuş gıda gibi çok hassas ürünlerin taşımacılığını yapmaktayız. Ürünler zamanında ulaşacakları noktaya yetişmeli, şoförlerimizin can güvenliği maksimum seviyede olmalı ve araçlarımızın yakıt tüketim seviyesi düşük olmalı. Önceden sahip olduğumuz güvenli ve sağlam araçlardan da biliyoruz ki Volvo Trucks bunların hepsinin bir arada olduğu bir marka. İlk günden bu yana yapmış olduğumuz tercihin ne kadar doğru olduğunu anlıyoruz.”