Tayvan’da 10.000’inci DAF Kamyonu üretildi

Bu haber 15 Ocak 2021 - 15:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Tayvan’da 10.000’inci DAF Kamyonu üretildi

Tayvan’ın Dadu kentinde, yerel olarak monte edilen 10.000’inci DAF kamyonu, 5000’inci aracın üretiminden yalnızca üç yıl sonra montaj hattından çıktı. 12 ton üstü segmentte neredeyse %37 pazar payıyla DAF, Asya dışı kamyon markaları arasında tartışmasız pazar lideridir. Yeni Euro 6 kamyon serisinin piyasaya sürülmesi sayesinde Tayvan’daki başarının daha da artması bekleniyor.

2005’ten beri DAF Trucks, ortağı Formosa Plastics Group’un kısa süre önce tamamen modern hale getirilmiş üretim hattında günde beş ila altı kamyon monte ettiği Tayvan’a Eindhoven ve Leyland’daki fabrikalarından popüler LF ve CF serilerinin parçalarını her hafta gönderir. Tüm bu araçlar güvenilir ve verimli Euro 6 PACCAR motorlarla donatılmıştır.

Yüksek kaliteli kamyonlar

Satış İşlemleri müdürü ve DAF’ın küresel pazarlarından sorumlu Jan van Keulen, “Tayvan’da monte edilen her DAF kamyonu, Hollanda ve Birleşik Krallık’ta bulunan üretim hatlarından çıkan kamyonlarla aynı yüksek kaliteyi sergiler”, dedi. “Tayvan’ın 10.000’inci DAF kamyonu, Tayvan boyunca çakıl ve beton taşımak için kullanılacak bir CF 480 çekici ünitesidir.”

“Araçlar rakipsizdir”

Yong Yuan Transport Corporation CEO’su Zhi-Yong Qiu, DAF markasıyla yaklaşık 15 yıllık olumlu deneyime dayanarak Tayvan yapımı 10.000’inci DAF kamyonunu sipariş etti. “Karışık filomuz yaklaşık 300 araçtan oluşuyor. Birkaç yıl önce her yeni aracın bir DAF ürünü olması gerektiğine karar verdim. Çünkü bu araçlar yakıt tüketimi, güvenilirlik ve güvenlik söz konusu olduğunda rakipsizdir. Ayrıca, yerel DAF bayi ağı ve onarım ve bakım desteği de olağanüstüdür.”

“Çıtayı daha da yukarı kaldırıyoruz”


Formosa Plastics Transportation Corporation Başkanı ve Formosa Plastics Group’un Kıdemli Başkan Yardımcısı Seiko Chen, “DAF’ın mükemmel güvenilirliği, kilometre başına düşük maliyeti ve sektördeki en yüksek sürücü konforu, sektördeki standardı belirlemektedir”, diye açıklama yapmıştır. “Şimdi de en yeni Euro 6 DAF kamyonlarının piyasaya sürülmesiyle çıtayı daha da yükseltiyoruz. Ayrıca bu mükemmel araçlar, ülke boyunca yetkili DAF bayileri ve servis noktalarından oluşan sıkı bir ağ aracılığıyla en yüksek kaliteli servis ve mükemmel parça tedariki ile desteklenir.”

“Ekibe büyük bir övgü”


Pazarlama ve Satış Müdürü ve DAF Trucks Yönetim Kurulu üyesi Richard Zink, “Formosa Plastics Group ile ortaklığımızla gerçekten gurur duyuyoruz” diyor. “Yakın işbirliği içinde, performansları ve üretim kaliteleri nedeniyle piyasa tarafından yüksek değer gören harika kamyonlar üretiyoruz. Bu, Formosa Plastics Group ekibinin birinci sınıf LF ve CF serisini bir araya getirdiği kararlılık ve profesyonelliğe büyük bir övgüdür.”

Fotoğraf Başlığı


Tayvan’da üretilen 10.000’inci DAF kamyonu, DAF ortağı Formosa Plastics Transport Corporation Başkanı Seiko Chen (sağda) tarafından Yong Yuan Transport Corporation CEO’su Zhi-Yong Qiu’ya (solda) teslim edildi. Bu DAF CF 480 çekici ünitesi, çakıl ve beton taşımada kullanılacaktır.

Sosyal Medya Kopyası

DAF’ın Tayvan’daki inanılmaz pazar payı (%37!), @formosa-plastics-group tarafından yerel olarak üretilen 10.000. DAF kamyonu ile daha da büyümüştür. #Taiwan #YongYangTransportCorp #DAF #Milestone

DAF Trucks N.V. dünyanın en büyük ağır hizmet kamyonu üreticilerinden biri olan Amerikan PACCAR Inc. şirketinin alt kuruluşudur ve lider hafif, orta ve ağır hizmet tipi kamyon üreticisidir. DAF her taşıma uygulamasına yönelik doğru aracı sunmak için kapsamlı bir çekici ünitesi ve mesleki kamyon serisine sahiptir. Ayrıca DAF lider bir hizmet sağlayıcısıdır: MultiSupport onarım ve bakım sözleşmeleri, PACCAR Financial’ın sunduğu finansal hizmetler ve PACCAR Parts’ın sunduğu birinci sınıf parça teslim hizmeti bunlara dahildir. Bunun yanı sıra DAF, dünya çapında otobüs ve şehirler arası otobüsler için dingil ve motor gibi bileşenleri geliştirir ve üretir. DAF Trucks N.V. Hollanda Eindhoven’da, Belçika Westerlo’da, Birleşik Krallık Leyland’da ve Brezilya Ponta Grossa’da üretim tesislerine sahiptir ve Avrupa’da ve daha ötesinde 1100 bayisi ve servis noktası bulunmaktadır.