PROMETEON TÜRKİYE ROADSHOW ETKİNLİĞİ, DOĞRUDAN PAZARLAMA ÖDÜLLERİ’NDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Bu haber 17 Şubat 2021 - 13:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

PROMETEON TÜRKİYE ROADSHOW ETKİNLİĞİ, DOĞRUDAN PAZARLAMA ÖDÜLLERİ’NDE ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi Prometeon, “Her koşulda yanındayız” sloganı ile Türkiye çapında gerçekleştirdiği ‘2019 Roadshow’ etkinliği kapsamında Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde ödüle layık görüldü.

Prometeon Türkiye, Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin (DPİD) gerçekleştirdiği Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde ‘Etkinlik Pazarlaması’ dalında ‘Roadshow’ kategorisinde ilk 3’e girerek, ödül almaya hak kazandı.

Prometeon Türkiye, 2015 yılından bu yana her yıl gerçekleştirdiği roadshow’da Türkiye çapında kooperatiflerde kamyon sürücüleri ile buluşarak endüstriyel ve ticari lastikler konusunda bilgilendirme yapmaya ve şoförlere destek olmaya devam ediyor.

4 yılda 25 bini aşkın kamyon sürücüsü ile buluşan Prometeon Türkiye’nin 2019’da 4’üncüsünü gerçekleştirdiği roadshow etkinliği, 8 Nisan – 13 Mayıs tarihleri arasında 21 ildeki 25 noktada 7426 kaptan katılımı ile gerçekleştirildi. Günlük programın Prometeon Türkiye’nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldığı roadshow kapsamında gerçekleşen etkinliklerde, ödüllü yarışmalar ve özel kampanyalar düzenlendi. Prometeon’un hizmet ve servisleriyle ilgili bilgilerin yer verildiği etkinlikler kapsamında kamyonların lastik hava basıncı ve diş derinlikleri kontrol edildi, sürücüler lastikte hava basıncının önemi konusunda bilinçlendirildi.

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen kampanyalar ile toplam 2800 lastik satışı gerçekleştirilirken, 520 sürücüye saç ve sakal bakım hizmeti verildi, 813 kaptana ise ayakkabı bakımı yapıldı. Ayrıca, 4916 adet hatıra fotoğrafı çektirildi.

Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde toplam 255 proje yarıştı

Doğrudan Pazarlama Ödülleri’nde, her yıl ‘Etkinlik Pazarlaması’, ‘Veritabanına Dayalı Pazarlama’, ‘İnteraktif Pazarlama’, ‘Satış Noktasında ve Sahada Pazarlama’ disiplinlerini kapsayan projeleri gerçekleştiren ajanslar ve markaları ödüllendiriliyor.

Bu yıl organizasyonda 2019 yılında gerçekleştirilen projeler yarışırken, pandemi nedeniyle Nisan 2020’de yapılması planlanan ödül töreni 30 Aralık’ta online ortamda gerçekleştirildi. Toplam 26 kategoride 255 projenin başvurduğu yarışmada 82 proje ödüle layık görüldü.