CANOZAN’IN “KAPALI PERDELER” ADLI ALBÜMÜ YAYINDA!

Bu haber 02 Mayıs 2021 - 8:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

CANOZAN’IN “KAPALI PERDELER” ADLI ALBÜMÜ YAYINDA!

CANOZAN “KAPALI PERDELER” ALBÜMÜNDE YER ALAN “DÜŞMAN BENİM” ŞARKISINI KLİPLENDİRDİ!

Canozan, rock albümün ilk single’ı olan “Kalbimden Tenime” ve “Düşman Benim” in ardından “Kapalı Perdeler” adlı albümünü müzik severlerin beğenisine sundu.

Sözü ve müziği Canozan’a ait olan albümün aranjesi Canozan ve Mert Kasap’ın ortak çalışmasıyla karşımızda. Mix’i Mert Kasap’a ait olan “Kapalı Perdeler” albümünde Kaan Arslan, Duhan Demirci, Orkun Okumuş ve Ecem İlhan vokalleriyle Canozan’a eşlik ettiler. Aynı zamanda masteringler ise Arctic Monkeys’den tanıdığımız Brian Lucey’e ait.

CanozanKapalı PerdelerHypers etiketiyle tüm dijital platformlarda ve albümde yer alan şarkısı “Düşman Benim” adlı şarkısının klibi Canozan YouTube kanalında yayında!

Canozan, albümü şöyle anlatıyor;

“Albümdeki şarkıları yazmam bir seneden fazla sürdü. Kafamda bu albüme ait çok spesifik bir tını vardı. Büyürken dinlediğim rock gruplarının analog ekipmanlardan ve amfilerden çıkardıkları o tını zihnimin en ücra köşelerine kadar yer etmişti. Eski klasik tarzda; yani elektro gitar, davul ve bas gitardan oluşan geleneksel rock tınısında bir albüm yapmaya heveslenmiştim. Kayıt ve aranje kısmı çok keyifliydi.”