Kâmil Koç “bir kap mama bir kap su” projesi ile sokak hayvanlarının yaşamlarına dokunuyor!

Bu haber 03 Haziran 2021 - 9:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Kâmil Koç “bir kap mama bir kap su”

projesi ile sokak hayvanlarının yaşamlarına dokunuyor!

Karayolu yolcu taşımacılığının lider ve yenilikçi firması Kâmil Koç, sosyal sorumluluk projeleriyle de hayatın içinde bulunmaya devam ediyor.

 

Türkiye’nin en büyük karayolu yolcu taşımacılığı firması Kamil Koç, toplumsal sorumluluklarının da bilincinde ve hayvan dostlarımızın yanında. Kamil Koç, yeni projesi “bir kap mama bir kap su” ile bilet satış noktalarının çevresinde yaşayan sokak hayvanların hayatlarını kolaylaştırıyor.

 

Kamil Koç’un projeye uygun nitelikteki bilet satış noktalarına yerleştirilen mama ve su kaplarıyla, sokak hayvanları hem beslenecek, hem de su ihtiyaçlarını giderecek.

 

Projeyle, bu noktaların etrafındaki sokak hayvanlarının aç ve susuz kalmaları önlenecek.

 

Kamil Koç Satış Direktörü Süleyman Doğan, “Kamil Koç olarak topluma hizmetin de görevlerimiz arasında olduğunu düşünüyoruz. Bu kapsamda Türkiye’ye yayılmış hizmet noktalarımızda; “bir kap mama bir kap su” ile hayatı ve çevreyi paylaştığımız sokak hayvanlarının yaşamlarına dokunmak ve onlara destek olmak istedik” dedi.

 

Kamil Koç yolcularına en yüksek konfor standartları ile seyahat deneyimi yaşatırken, tüm canlıların hayatlarını kolaylaştırmak için de sosyal sorumluluk projelerine devam edecek.

Kamil Koç Hakkında:

 

1926 yılında kurulan Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşı-ma şirketi olarak 95 yıldır faaliyetlerine devam etmektedir. Kurucusu Kâmil Koç’un müşteri memnuniyeti ve iş ahlâkı ilkeleri ışığında sektöründe lider ve öncü olmaya devam etmektedir.

2019 yılında küresel otobüs taşımacılığı lideri FlixBus tarafından satın alınan Kâmil Koç, tüm yurda yayılmış 600’ü aşan bilet satış noktası ile Türkiye’nin her bölgesinde erişilebilir bir marka konumundadır. 1000 araçtan fazla genç filosu sayesinde yolcularına güvenilir ve konforlu seyahatler sunmaktadır. Kurum misyonu olarak her zaman yolcu memnuniyetini ön planda tutmakta ve sektöre hizmet standardı belirleme konusunda öncü olmaktadır. Türkiye’nin şehirlerarası yolcu taşımacılığına sayısız ilkler ve yenilikler kazandırmıştır. Artık dünyada otobüs taşımacılığının lider markası FlixBus’ın bir parçası olan Kamil Koç, 95 yıllık tecrübe ile günümüz yolcu ihtiyaçlarını doğru anlamakta ve yolcu memnuniyeti için personel ve donanım açısından yüksek bir hizmet kalitesi sunmaktadır.

KÂMİL KOÇ OTOBÜSLERİ A.Ş.