DEMİR ÇELİK ENDÜSTRİSİNİN GÜÇLÜ FİRMALARININ TERCİHİ ‘MAN’ OLDU:

Bu haber 13 Haziran 2021 - 14:08 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DEMİR ÇELİK ENDÜSTRİSİNİN GÜÇLÜ FİRMALARININ TERCİHİ ‘MAN’ OLDU:

Mescier Demir Çelik 10, AŞKIN Demir Çelik

ise, 5 adet MAN çekici ile filolarını güçlendirdi

Türkiye demir çelik endüstrisinin güçlü firmaları Mescier Demir Çelik

ve AŞKIN Demir Çelik, yeni araç yatırımlarında MAN tercih etti.

Kurulduğu günden bu yana istikrarlı bir şekilde büyüyerek, sadece

Türkiye’de değil, uluslararası alanda da demir çelik endüstrisinde

güçlü bir konuma ulaşan Mescier Demir Çelik, filosuna 10 adet MAN

TGS 18.470 BL SA GA çekici kattı. Türkiye genelinde yürüttüğü

faaliyetlerinde çeyrek asrı geride bırakan AŞKIN Demir Çelik ise,

araç filosunu 4 adet MAN TGS 18.470 BL SA ve 1 adet MAN TGX

18.470 BL SA UY çekici ile güçlendirdi.

 

 

Geniş ürün yelpazesi ile farklı sektörlere ideal çözümler sunan MAN araçları; ileri teknoloji, dayanıklılık, performans, yüksek yakıt tasarrufu ve satış sonrası hizmetleri ile işletmelerin gözdesi olmaya devam ediyor. Lojistikten inşaata, altyapıdan taşımacılığa pek çok sektörün gözdesi olan MAN kamyon ve çekicilerini tercih eden son şirketler ise, Türkiye demir çelik endüstrisinin güçlü firmaları Mescier Demir Çelik ve AŞKIN Demir Çelik oldu. İki firma, Ankara Akyurt’taki MAN Tesislerinde düzenlenen ayrı törenlerle yeni MAN çekicilerini teslim aldı.

“MAN ile çalışmaktan memnunuz”

 

1960 yılının başında Karabük’te demir çelik ürünleri ticaretine başlayan ve daha sonra İskenderun’da ikinci şubesini açarak, ticaret hacmini daha da büyüten Mescier Demir Çelik, yeni araç yatırım kapsamında filosuna 10 adet MAN TGS 18.470 BL SA GA çekici kattı. Törende sembolik MAN anahtarını alan Mescier Demir Çelik Lojistik Müdürü Mehmet Demirdövenler; “Mescier Demir Çelik olarak, 61 yıldan bu yana her geçen gün genişleyen üretim ve ihracat hacmimiz ile istikralı bir şekilde büyümeye devam ediyoruz. Bugün geldiğimiz noktada da 100’den fazla ülkeye ihraç ettiğimiz demir çelik ürünleri ile hem Türkiye hem de uluslararası demir çelik endüstrisinde güçlü bir konumda bulunuyoruz. Koyduğumuz büyüme hedefleri doğrultusunda da araç filomuzu yeni MAN çekiciler ile güçlendirdik. MAN ile çalışmaktan çok memnunuz” dedi.

 

“MAN araçlarının performansından memnunuz”

 

Filosunu 4 adet MAN TGS 18.470 BL SA GA ve 1 adet de TGX 18.470 BL SA UY olmak üzere 5 adet MAN çekici ile güçlendiren demir çelik sektörünün bir diğer önemli firması ise, AŞKIN Demir Çelik oldu. 1994 yılında demir çelik endüstrisinde faaliyet göstermek amacıyla kurulan firmanın yöneticileri Armend Macun ve Ümit Çalışkan, düzenlenen törende yeni MAN çekicilerini teslim aldı. Törende konuşan Armend Macun, MAN ile çalışmaktan mutlu olduklarını belirterek, “Filomuzdaki araçların büyük çoğunluğu MAN araçlardan oluşuyor. Onların, performanslarından duyduğumuz memnuniyetle ile yeni araç yatırımımızda da yine MAN’ı tercih ettik. MAN araçlarının; gerek ileri teknoloji, performans ve dayanaklıkları gerekse de yüksek yakıt tasarrufu ve satış sonrası sunduğu hizmetlere güveniyoruz” diye konuştu.

 

“Ayrıcalıklı avantaj ve hizmetlerle daima müşterilerimizin yanında oluyoruz”

 

MAN Kamyon ve Otobüs Tic. A.Ş adına teslimatları gerçekleştiren, Kamyon Satış Uzmanı Çağrı Eke ise, şunları söyledi: “MAN olarak, bizi sektörde farklı kılan şey; üstün nitelikli araçlarımızın yanı sıra müşterilerimize verdiğimiz hizmetin kalitesidir. Sunduğumuz hizmetin her aşamasında müşteri odaklı çalışıyor ve tüm müşterilerimizi de ‘yaşam boyu iş ortağı’ olarak görüyoruz. Ayrıcalıklı avantaj ve hizmetlerle 7/24 daima müşterilerimizin yanında oluyoruz. Bu da bizi, müşterilerimiz için güvenilir yol arkadaşı ve çözüm ortağı yapıyor. Onların memnuniyeti aynı zamanda bizim de mutluluğumuz oluyor.”