Otokar’dan Ergül Kargo’ya 6 Adet Atlas Teslimatı

Bu haber 13 Haziran 2021 - 16:01 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Ticaretin yükünü hafifletmeye devam ediyor

Otokar’dan Ergül Kargo’ya 6 Adet Atlas Teslimatı

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Atlas ile ticaretin konforunu yükseltmeye devam ediyor. Tasarımı, eklenen yeni özellikleriyle segmentinde standartları yeniden belirleyen Atlas, kargo ve lojistik sektörünün de ilk tercihi olmayı sürdürüyor. 30 yıla yakın süredir 9 şehirde kargo ve lojistik hizmeti sunan Ergül Kargo, filosunu Otokar Atlas ile güçlendirdi.

Otokar, Atlas kamyonu ile farklı iş kollarındaki işletmelerin iş yükünü hafifletmeye devam ediyor. Her hizmete uyarlanabilir esnek yapısıyla yıllardır ticaretin güçlü kahramanı olarak gösterilen ve geçen yıl baştan aşağıya yenilenerek sektörde standartları yeniden belirleyen Otokar Atlas, Ergül Kargo’nun da tercihi oldu.

Kargo taşımacılığında 30 yıla yakın süredir Bursa’nın öncüsü olmayı başaran, 200 araçlık filosuyla Bursa’nın yanı sıra İzmir, Denizli, İstanbul, Tekirdağ, Kocaeli, Adapazarı, Düzce ve Ankara’da da hizmet veren Ergül Kargo’nun 6 adetlik satışı Otokar Bursa Bayisi Gür Otomotiv tarafından gerçekleşti.

Yenilenen dış tasarımı, güçlü donanım özellikleri, ekonomik motoru, üstün sürüş konforu ve güvenlik özellikleri ile fark yaratan Atlas’ın teslimat töreni Ergül Kargo Lojistik Müdürü Ahmet Aytekin ve Otokar Bayi Gür Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Beytullah Gürel‘in katılımıyla gerçekleşti.

TİCARETİN GÜÇLÜ KAHRAMANI

En zorlu yol şartlarında en ağır yükleri kolayca taşımak üzere geliştirilen Atlas, güçlü ve keskin çizgilere sahip kupasıyla ön plana çıkıyor. Yüksek taşıma kapasitesine sahip olan 8,5 tonluk yeni Atlas, yakıt ekonomisiyle de fark yaratıyor. Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile kullanıcısının ekonomisine her daim katkı sağlayan Otokar Atlas’a eklenen EP (Ekonomi-Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu artık tek tuşla yönetilebiliyor.

ACC (Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, gelişmiş aydınlatma sistemi, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; hırsızlığa karşı motor ve elektrik sistemini kilitleyen Immobilizer, tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.