Brisa, bayilerinin dijitalleşme sürecine destek olurken müşteri deneyimini kolaylaştırıyor

Bu haber 31 Ağustos 2021 - 21:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Brisa, bayilerinin dijitalleşme sürecine destek olurken

müşteri deneyimini kolaylaştırıyor

Bayilerine ve müşterilerine değer katma yaklaşımıyla faaliyet gösteren Brisa,

İş Ortağım Dijitalleşiyor” projesi kapsamında dijitalleşme ve tüketici alışkanlıkları konularında 7 farklı eğitim gerçekleştirdi. Online olarak verilen eğitimlere yaklaşık 250 Brisa bayi çalışanı katıldı.

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, müşterilerine, iş ortaklarına ve sektöre lastiğin ötesinde hizmetler sunmaya devam ediyor. Mükemmel müşteri deneyimi için iş ortaklarının dijitalleşmesine destek vermek amacıyla İş Ortağım Dijitalleşiyor projesi hayata geçirildi. Bu kapsamda verilen 7 farklı eğitimde Dijital Dünyadaki Yenilikler, Tüketici Alışkanlıkları, Google Adwords, Google Alışveriş Reklamları konularında bilgiler paylaşıldı. Online olarak gerçekleşen 2 saatlik eğitimlere toplamda 250 bayi çalışanı katıldı.

 

Brisa Müşteri Deneyim ekibi ve dijital pazarlama profesyonelleri tarafından bayilere 3 yılı aşkın süredir farklı konularda eğitimler veriliyor. Brisa, “İş Ortağım Dijitalleşiyor” projesi kapsamında verdiği eğitimlerle hem iş ortaklarını dijital dönüşüm sürecine dahil ediyor hem de iş ortaklarının müşterilerini çeşitlendirmesine ve onlara hızlı çözümler sunmasına destek oluyor.

 

 

 

 

Brisa hakkında:

Brisa’nın temelleri, Sabancı Holding ve ortaklarının girişimiyle 1974 yılında kurulan Lassa ile atılmıştır. Lastik sektöründe dünyada yaşanan gelişmelere paralel olarak; 1988 yılında Sabancı Topluluğu ile Dünyanın en büyük lastik üreticisi Bridgestone Corporation arasında gerçekleşen ortaklık sonucunda, Brisa bugünkü adını almış ve 30 yılı geride bırakmıştır. Türkiye lastik pazarı lideridir.

1993 yılında ilk Ulusal Kalite Ödülü’nü kazanan Brisa, 1996 yılında da iş mükemmelliği konusunda gösterdiği üstün performans sonucu Avrupa Kalite Büyük Ödülü’nü kazanan ilk Türk şirketi olmuştur. Brisa Kocaeli Üretim tesisleri, 361.000 m2ye ulaşan kapalı alanıyla, dünyanın tek çatı altındaki en büyük lastik fabrikalarından biridir. Bu tesis, aynı zamanda, Bridgestone’un dünya üzerindeki en önemli üretim üslerinden biri olma özelliğini de taşımaktadır. Brisa, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde sektörün ilk akıllı uygulamalarla donatılmış fabrikasını kurmuştur.

 

Brisa’nın ürettiği Lassa markası, bugün 80’i aşkın ülkede 80 distribütörüyle faaliyet göstermekte, 610 tabelalı mağazası bulunmaktadır.

Türk ekonomisine olduğu kadar ülkenin toplumsal gelişimine de önem veren Brisa, sürdürülebilirlik faaliyetlerini çevresel, ekonomik ve toplumsal açıdan ele almaktadır. Biyoçeşitliliğe katkıda bulunduğu “Turnalar Hep Uçsun”, eğitime katkısını ortaya koyduğu “Brisa Mensupları Öğrenimi Destekleme Derneği”, trafikte emniyetli sürüşe katkı sağladığı “Lassa Yola Sağlam Çık” ve “Bridgestone #emniyetimiziçin2dakika”, ülkemizin tarım alanında gelişimine destek verdiği “Lassa ile Sevdamız Toprak Yarınlarımız Ortak” ve kültürel bir değer olan “Brisa Müze” ön plana çıkan projeleri arasındadır.

Brisa, Bridgestone, Lassa, Dayton, Kinesis, Firestone lastik markaları, Bandag kaplama markası, ana markaları ile beraber Lastiğim, Otopratik ve Propratik hizmet noktaları, Lastik.com.tr internet satış sitesi, ticari araç filolarına yerinde bakım sağlayan Mobilfix mobil bakım servisi ve Profleet hizmet paketi, Probox mobil satış ve hizmet noktası ve Lastik Oteli lastik saklama hizmetiyle Türkiye ekonomisi ve gelişimine değer katma kararlılığındadır.

www.brisa.com.tr