DKV’nin tek kutu kolaylığı artık İsviçre’yi de kapsıyor

Bu haber 02 Kasım 2021 - 7:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DKV’nin tek kutu kolaylığı

artık İsviçre’yi de kapsıyor

 

Uluslararası taşımacılara Avrupa’da tek kutu ile hızlı ve kolay geçiş imkânı sağlayan DKV Box Europe kutusu artık İsviçre’nin tüm ücretli yol şebekelerinde aktif. Böylece nakliyeciler 11 ülkedeki 14 ücretli yol sistemini tek kutu ile nakitsiz, zaman kaybetmeksizin ve kolayca geçebilecekler.

1 Kasım 2021. Avrupa’nın lider mobilite hizmetleri sunucusu DKV Mobility, İsviçre’deki ücretli yol ödemelerinin artık DKV Box Europe ile yapılabileceğini açıkladı. DKV’nin Avrupa ülkelerinde tek kutu ile hızlı ve kolay geçiş imkânı sunan DKV Box Europe adlı kutusu İsviçre’nin bütün ücretli yol şebekelerini kapsıyor.

 

‘İş verimliliğini artıran güvenilir çözüm’

DKV Mobility Ücretli Yol Hizmetleri Genel Müdürü Jérôme Lejeune konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

 

“DKV Mobility’nin amacı Avrupa boyunca tedarik zincirinin işleyişini kolaylaştırmak üzere bütün yolları açmaktır. Şimdi İsviçre’nin DKV Box Europe kullanımına hazır olduğunu bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Kutumuz güvenilirlik ve kolaylık sunuyor. Kamyon filosu bulunan müşterilerimiz için güvenilir bir çözüm olmasının yanı sıra iş verimliliği de sağlıyor.”

 

İsviçre’nin de katılımıyla DKV Box Europe artık Avrupa’nın 11 ülkesinde bulunan 14 ücretli yol sisteminde hizmet veriyor. Bu ülke ve bölgeler şöyle sıralanıyor: Almanya, Belçika, Fransa, Avusturya, İspanya, Portekiz, Bulgaristan, İtalya, Macaristan, Polonya ve İsviçre’nin yanı sıra Warnow Geçidi, Herren Tüneli ve Liefkenshoek Tüneli.

 

 

Daha fazla bilgi için: https://www.dkv-euroservice.com/tr/hizmetler/otoban-uecreti/dkv-box-europe/

 

 

DKV Euro Service hakkında: DKV Euro Service Avrupa caddelerinde taşımacılık sektörüne yönelik nakitsiz yol yardım hizmeti alanında piyasa lideridir. Şirket yakıt ve servis kartı DKV CARD ve tamamlayıcı hizmetlerle ticari filoların optimize edilmesine ve yönetilmesine yönelik, günlük işlere uygun bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

 

Avrupa, Rusya, Gürcistan ve Fas dahil 44 ülkede bulunan 100.000’i aşkın kabul noktası ile sektörün en büyük tedarik ağını sunan DKV Euro Service, taşımacılık şirketlerinin uygun fiyatlı yakıt almalarına, hareket halinde kalmalarına ve daha verimli çalışmalarına yardım eder.

DKV Euro Service bir DKV MOBILITY SERVICES Grup şirketidir. Avrupa çapında 1.000’den fazla çalışan istihdam etmektedir.