İş birliğinin 7’nci yılında, TEMSA’dan Beşiktaş Futbol Takımı’na yeni araç

Bu haber 12 Kasım 2021 - 18:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İş birliğinin 7’nci yılında, TEMSA’dan
Beşiktaş Futbol Takımı’na yeni araç

Türkiye’nin en köklü spor kulüplerinden Beşiktaş JK ile iş birliğini 7’nci yıla taşıyan TEMSA, önümüzdeki dönemde Beşiktaş Futbol Takımı’nı taşıyacak yeni aracını teslim etti.

Türk sporuna destek vermeyi sürdüren TEMSA, Beşiktaş JK ile 7 yıldır süregelen iş birliğini yeni araç teslimiyle taçlandırdı. Süper Lig’in son şampiyonu unvanıyla, bu yıl ülkemizi Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden tek Türk takımı olan Beşiktaş Futbol A Takımı için özel olarak tasarlanan TEMSA Maraton VIP marka araç, Vodafone Park’ta düzenlenen tören ve basın buluşmasıyla Beşiktaş yetkililerine teslim edildi.

 

Söz konusu araç, Beşiktaş JK Futbol A Takımı’nın Süper Lig’de ve Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı iç saha maçlarında siyah beyazlılara ulaşım hizmeti verecek. Futbol A Takımı’nın yanında kadın futbol takımı, erkek-kadın basketbol ve hentbol takımlarının da karayolu ulaşım sponsorluğunu üstlenen TEMSA, bu alanda verdiği desteklerde Türk sporunun gelişimine de katkı sunmaya devam ediyor.

BEŞİKTAŞ VE TEMSA, AYNI VİZYONU PAYLAŞAN İKİ KÜRESEL MARKA

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan TEMSA CEO’su Tolga Kaan Doğancıoğlu, “TEMSA ve Beşiktaş arasındaki iş birliğinin 7’nci yılındayız. Bu köklü iş birliğinin, böyle başarılı şekilde devam etmesinin en büyük sebeplerinden biri de bu iki kurumun aynı küresel vizyonu, aynı hedefleri paylaşması. Yurt içindeki başarılarının yanında, dünyanın farklı coğrafyalarında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeyi ilke edinen bu iki markanın yolculuğunun daha uzun yıllar devam edeceğine inanıyoruz. Türk sporunun gelişimine destek vermek, TEMSA olarak en büyük önceliklerimizden biri. Burada bugün Futbol A Takımımız için tasarladığımız yeni aracımızı yöneticilerimize teslim ettik. Ama bunun dışında da basketbol ve hentbol branşları başta olmak üzere, Beşiktaş’ın kadın ve erkek takımlarının her zaman yanındayız. Aramızdaki bağlar, artık bir sponsorluğun çok ötesinde. Bu yolda Beşiktaş gibi köklü, öncü bir markayla yan yana yürümekten büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

Beşiktaş JK Genel Sekreteri ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Mesut Urgancılar, TEMSA ile 7 yıl önce başlayan iş birliklerini devam ettirdiklerini ifade ederken, “118 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en köklü spor markası olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak Beşiktaş’ın marka değerine katkı sağlayan tüm sponsorlarımız ile kurumsal birlikteliğimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Futbol, Basketbol ve Hentbol takımlarımızı TEMSA ile taşıyoruz. Ulaşım sırasında sporcularımızın, antrenörlerimizin

güvenliği ve konforu da bizim için hayati konulardan birisidir. Bu nedenle TEMSA ile iş birliğimizi 8. Yılına taşıyoruz. TEMSA Maraton ile futbol, basketbol, hentbol takımlarımızın daha güvenli ve huzurlu bir şekilde seyahat edeceklerini biliyoruz. Sporcularımızı, teknik ekiplerimizi taşıyacak yeni araçlarımızı da bugün burada sizlerle paylaşıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. İstanbul’da deplasmanlarda yollarda üzerinde Beşiktaş armasını taşıyan otobüslerimizi gören taraftarlarımızın ne kadar mutlu olduğunu görüyoruz. Bu mutluluğu hep beraber yaşamaya devam ediyoruz. Yeni araçlarımızın yine şampiyonları, nice kupaları taşıyacağına inancımız tamdır.