WEXHOF FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR

Bu haber 06 Ocak 2022 - 20:56 'de eklendi ve kez görüntülendi.

WEXHOF FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR

Dünya’nın ve Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu ihracat ve sağlık organizasyon çalışmalarını yürütmek amacıyla kurulan ve uluslararası bir organizasyon olan WEXHOF faaliyetlerine başladığını duyurdu. WEXHOF’un sahip olduğu vizyon ile yurtiçi ve yurtdışı çalışmalarda firmalara operasyon süreçlerine her türlü desteğin sağlanması amaçlanıyor.

WEXHOF NEDİR ?

Açılımı World Export And Health Organization Forum ( Dünya İhracat ve Sağlık Organizasyoları Forumu) olan WEXHOF Merkezi İngiltere Londra’da olan uluslararası bir organizasyondur.

WEXHOF açılımından da anlaşıldığı gibi dünya ülkelerini kendine paydaş edinmiş ihracat, hizmet ihracatı ve sağlık turizmi alanında gerekli organizasyonları düzenleyen paydaşlarıyla birlikte dünyada bu alanda vizyon üreten katkı sunmaya odaklanmış bir oluşumdur.

WEXHOF önümüzde ki dönemlerde dünyada yapmış olduğu organizasyonları ve vizyonu tüm kamuoyu ile paylaşacak olup bu detaylı programlarımız ile gerek yurt içi gerek ise yurtdışında yetkin ve etkin sektörel paydaşlarını bu sayede aynı çatı altında toplamayı hedeflemektedir.

WEXHOF’un hedefi değerli çalışanlarımız ve paydaşlarımız ile birlikte Dünya’da mikro ve küçük orta ölçekli girişimci ve ülkemizde bulunan ihracat ve sağlık alanında hizmet veren değerli firmalarımızı A noktasından B noktasına değil. Kendine vizyon edinmiş tüm firmalarımız ile birlikte dünyada değer yatan bir organizasyon olmaktır.

WEXHOF dünya üzerinde ihracat hizmet ihracatı ve sağlık turizmi alanında günümüzde en çok ihtiyaç duyulan dataya, çalışma prensiplerine ve kazanç modellerine sahiptir. Ortaya koyduğu iddianın ana sebeplerinden biri de disiplin güven ve sonuç üzerine odaklanmış vizyonu ve değerli firmalara aktarmak ve sonuçlarına duyduğu güvendir.

WEXHOF TÜRKİYE BAŞKANI BELLİ OLDU

Türkiye ofisinin kurulmasına karar veren WEXHOF başkanlığına değerli iş insanı Onur KURTAY seçilmiştir. Kurtay’ın başarılı organizasyon ve sosyal sorumluluk projeleri tecrübesi ile dış ticarete katkılarını WEXHOF çatısı altında Türkiye içinde ve dünyada ekosisteme aktarması ile büyüyecektir.

WEXHOF Başkanı Onur KURTAY WEXHOF çatısı altında yürütülen çalışmalarla ilgili şu açıklamalarda bulundu;

WEXHOF yakın zamanda Türkiye’de benzeri olmayan çalışmaların altına imza atacaktır. Bu kapsamda elbette ki çalışmanın büyük bir kısmının sorumluluğunda değerli WEXHOF ailesinin üyesi olan çalışma arkadaşlarımdır. Firmalarımız ile belirtikleri sektör ve hedeflenen ülkeler ile çıkarılacak olan plan doğrultusunda ortak payda çalışanlarının uyumlu çalışmasını hedef almış aynı zamanda da kazanç modellerini oluşturmuş olacaklardır.

WEXHOF’un 2022 yılı için edindiği vizyon kapsamında Kurumların iç ve sektörel gelişimi için organizasyonlar ile network oluşturulacak olan Pazarlama planından devletlerin sağladığı destekler ile çalışmak olacaktır. Firmalarımızın üretim kapasitelerini arttırmaları ve kendilerini zorlamaları açısından da teşvik edici olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Düzenleyeceğimiz Yurt dışı programlarımız ve Yurt dışından gelecek olan sektör paydaşları ile birlikte sizlere sonuç ürettirmek ve bu sonucun kazanca dönüşünü sağlayacak alıcı ve satıcı konjektörünü de oluşturmak bu güven ortamını da sağlamak WEXHOF ailesinin görevidir.

Bunun devamında daha önce İngiltere özelinde yaptığımız Sonbahar aylarında Türkiye’yi de içine katarak düzenleyecek olduğumuz Dünya genelinde her yıl farklı ülkede düzenlemeyi düşündüğümüz ödül törenimiz ile taçlandırmaktır.

WEXHOF ailesi olarak birlik ve beraberliğimizin Türk iş insanı ve sektör temsilcilerine katkısının daim olmasını sürdürülebilir başarılarına katkısı olmasını diliyoruz.

Son olarak Faaliyetlerimiz ve etkinliklerimiz ile ilgili bilgileri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızda bulabilirsiniz.’’ Dedi.