BORUSAN CAT, KİRALAMADA MÜKEMMELLİK SERTİFİKASYON PROGRAMI’NDA ALTIN SEVİYESİNE ULAŞTI

Bu haber 15 Ocak 2022 - 12:25 'de eklendi ve kez görüntülendi.
BORUSAN CAT, KİRALAMADA MÜKEMMELLİK SERTİFİKASYON PROGRAMI’NDA ALTIN SEVİYESİNE ULAŞTI

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat, Caterpillar’ın 32 ayrı kriterden oluşan sertifikasyon programı Kiralamada Mükemmellik’te 96 puan alarak altın seviyesine ulaştı.

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” anlayışı ile Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da faaliyetlerini yürüten Borusan Cat, 32 ayrı kriterden oluşan, Caterpillar’ın kiralama işini daha mükemmel şekilde yönetebilmek için kendi distribütörlerini değerlendirdiği Kiralamada Mükemmellik Sertifikasyon Programı’nda altın seviyesine ulaştı.

 

2021 yılında yapılan sıkı çalışmaların değerlendirildiği program süreçlerin, prosedürlerin ve politikaların standartlaştırılması için tasarlandı. Başvuruları son derece titiz bir süreçten geçirerek incelenen program kapsamında ürünün bulunabilirliği, fiyatı, operasyonel mükemmellik, müşteri artışı gibi pek çok kriter değerlendiriliyor.

 

Kiralamada Mükemmellik Sertifikasyon Programı’nda 100 üzerinden 96 puan ile Gold seviyesine ulaşan Borusan Cat, Caterpillar’ın doğru satın alma, doğru kiralama ve doğru satış modelleri doğrultusunda sürdürülebilir büyümeyi sağlayarak müşterilerine en kaliteli hizmeti ve deneyimi sunmayı amaçlıyor.

 

Program kapsamında 2021 yılında altın seviyesine ulaşan Borusan Cat, önceki yıllarda iki kez gümüş, bir kez de altın almıştı.

 

Borusan Cat Hakkında

 

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat, 1994 yılından bu yana iş ortağı Caterpillar ile faaliyetlerini Türkiye’nin yanı sıra Azerbaycan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Uzak Doğu Rusya’da Caterpillar’ın tek temsilcisi olarak sürdürüyor. Şirket ayrıca Mantsinen, SEM, Exxon Mobil, CDE, EMD, MaK ve Berg Propulsion markalarının da yetkili temsilcisidir.
Borusan Cat şirketi bünyesindeki SITECH Eurasia şirketi, Trimble Navigation Limited’in, büyük inşaat ve otoyol projelerine yönelik teknoloji çözümlerinin temininden sorumlu temsilcilerinin oluşturduğu yerel dağıtım kanalıdır. Bu kapsamda; inşaat sektörüne her marka iş makinesiyle birlikte kullanılabilen makina sevk ve kontrol sistemleri sunarak hizmet vermektedir.

Geniş bir hizmet yelpazesi bulunan Borusan Cat iş makinası, jeneratör, deniz motorları, yeni ünite ve yedek parça satışı, satış sonrası destek hizmetleri, kiralama hizmeti ile sertifikalı ikinci el iş makinesi konseptiyle Türkiye’de benzeri olmayan garantili ikinci el hizmeti sunmaktadır. Değer yaratan mühendislik hizmetleriyle enerji, denizcilik ve petrol işi yapan şirketlere uçtan uca çözümler sağlamaktadır.

Borusan Cat, geniş ürün yelpazesi ile çok farklı sektörlere hizmet vermektedir. Genel ve ağır inşaat, madencilik, tekstil, çelik, kimya, ilaç, seramik, ağaç sanayii, otomotiv, plastik, gıda ve enerji sektörleri şirketin yer aldığı başlıca hizmet alanlarıdır. Bununla birlikte özellikle denizcilik sektöründe; ana ve yardımcı makina ve sistemleri ile römorkör, mega yat, kargo gemileri, deniz otobüsü ve ticari yolcu taşıma amaçlı tekne inşa edenlere hizmet verilmektedir.

 

Makinelerinin ve makina parçalarının baştan sona bakım ve revizyonlarının yapıldığı Revizyon Merkezleri’nde yatırımlarını sürdüren Borusan Cat Gebze, Ankara, Karaganda ve Uzak Doğu Rusya’da müşterilerine revizyon hizmeti vermektedir.