Bulung, Tırsan Filosunu 200 Adede Yükseltti

Bu haber 20 Şubat 2022 - 23:28 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Bulung, Tırsan Filosunu 200 Adede Yükseltti

Avusturya merkezli Bulung Logistics, son yatırımında filosuna Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçları ekledi, yeni yatırımıyla birlikte firmanın filosundaki Tırsan araç sayısı 200’e ulaştı.

YENİ ARAÇ YATIRMI İLE BULUNG, TIRSAN FİLOSUNU 200 ADEDE YÜKSELTTİ

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirdiği en geniş ürün gamıyla treyler sektörüne yön veren ve lojistik firmalarının ilk tercihi olmaya devam eden güvenilir lider Tırsan, Adapazarı Fabrikasında, teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Tırsan’ın Bulung Logistics’e gerçekleştirdiği teslimat törenine; Bulung Logistics Genel Müdürü Savaş Kasap, Filo Tır Yönetim Müdürü Ergün Gengönül ve Tırsan Treyler Satış Temsilcisi Orkun Demir katıldı.

Tırsan’a Her Zaman Güvenimiz Tam

Teslimat töreninde açıklamalarda bulunan Bulung Logistics Genel Müdürü Savaş Kasap, “Firmamız hızlı ve güvenilir şekilde Türkiye’den ve Avrupa’dan kara taşımacılığı ve intermodal taşımacılık hizmeti vermektedir. Lojistik faaliyetlerimizin çevresel etkisini en aza indirmek için hem demiryolunda hem de karayolunda yalnızca Euro-6 normlu araçlar kullanarak çevreye duyarlı taşımacılık gerçekleştirmekteyiz. Tırsan, yıllardır yurt dışı ve yurt içi tüm operasyonlarımızda müşterilerimize kaliteli ve güvenilir hizmet vermek adına her zaman tek tercihimiz oldu. Gerek ürünlerinin başarılı performansı, gerekse her koşulda firmamıza sağlamış olduğu hızlı satış sonrası hizmetleri ile Tırsan’a her zaman güvenimiz tam. Tırsan ile yıllardır devam eden başarılı ve güçlü iş birliğimizin ileriki yıllarda da artarak devam edeceğine inanıyoruz” dedi.

Kasap sözlerine şu şekilde devam etti, “Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçlarının sahip olduğu “Lastik Taşıma Sertifikası” sayesinde müşterilerimiz, lastik taşımacılığı da yapabilmektedir. Ayrıca araçta bulunan tren yükleme opsiyonu ile, treylerler intermodal taşımacılığa da uygundur. Öte yandan araç, farklı çekicilerle de kullanım olanağı sağlayan çok fonksiyonlu süspansiyon özelliğine de sahiptir. Bu özelliği sayesinde ter tip çekici modeli ile taşıma yapabiliyoruz bu da firmamız için büyük avantaj” açıklamalarında bulundu.