Castrol VECTON’dan Intercity İstanbul Park pistinde yüksek performans

Bu haber 12 Mart 2022 - 9:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Castrol VECTON’dan Intercity İstanbul Park pistinde yüksek performans

Castrol VECTON, “Türkiye’nin en zorlu yolu” seçilen Trabzon-Bayburt yolundan sonra bu kez de Murat Bostancı’nın pilotluğunda Formula 1’in en zorlu pistlerinden biri olan Intercity İstanbul Park’ta yüksek performans gösterdi. Castrol VECTON, sıfır derece sıcaklıkta ve kar yağışı altında, Necip Memili’nin yolcu koltuğunda olduğu Ford Trucks F-MAX çekiciye güç verdi.

Castrol VECTON, sosyal medya kanallarından yapılan anketle “Türkiye’nin en zorlu yolu” seçilen Trabzon-Bayburt yolunu Necip Memilli ile aştıktan sonra bu kez de araçların, performans sınırlarını zorladığı, Formula 1’in en zorlu pistlerinden biri olan Intercity İstanbul Park’a Türkiye ve Avrupa Ralli Kupası Şampiyonu Murat Bostancı ile çıktı. Karla kaplı pistte, sıfır derecede gerçekleşen çekimlerde 500 beygir ve 2500 nm motor gücüne sahip Ford Trucks F-MAX çekici kullanıldı.

Intercity İstanbul Park pistine şimdiye kadar çıkan en yüksek torklu araç olan Ford Trucks F-MAX, yüksek hızla girdiği virajlarda oyuncu Necip Memili’ye eğlenceli ve heyecanlı drift deneyimleri yaşattı. Çekimler boyunca yüksek hızda yüksek performans veren Ford Trucks F-MAX’te SistemPro Teknolojisi ile basınç ve sürtünmeyi engelleyerek yüzde 45’e varan daha uzun yağ ömrü sunan Castrol VECTON kullanıldı.

Castrol VECTON’un en zor şartlarda bile en yüksek performansı verdiğini söyleyen Castrol Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Pazarlama Direktörü Nilay Tatlısöz, prodüksiyonunu gerçekleştirdikleri filmle de bunu aktardıklarını ifade etti. Tatlısöz, “Tır, kamyon ve otobüs gibi sürekli farklı iklim ve yol koşulları ile karşılaşan ağır vasıta sürücüleri, araç motorlarının uzun süre sorunsuz bir şekilde ve en iyi performans ile çalışmasını istiyorlar. Biz de filmimizle Intercity İstanbul Park gibi virajlı ve çok hızlı bir yolda, şartları zorlamak ve Castrol VECTON kullanan araçların performansının daha uzun süre korunabileceğini göstermek istedik” dedi.