DAF Yeni Nesil XG⁺, “Best UK Diesel Tractor” ödülünü aldı

Bu haber 02 Nisan 2022 - 10:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

DAF LF ve CF, DAF’ın 2022 Fleet News Awards’ta üst üste elde ettiği başarıları tamamlıyor

DAF Yeni Nesil XG, “Best UK Diesel Tractor” ödülünü aldı

Yeni Nesil DAF XG, prestijli 2022 Fleet News Awards’ta “Best UK Diesel Tractor” ödülünün sahibi oldu. Aynı zamanda jüri, DAF LF’ye “Best Two-axle Lightweight Rigid Truck” ve DAF CF’ye “Best Rigid Truck” ödülünü verdi. Bu yıl, DAF Trucks’ın Fleet News Awards’ta üst üste en yüksek ödüllere sahip olduğu beşinci yıl oldu.

Geçen Kasım ayında Yeni Nesil DAF XF, XG ve XG

Fleet News Awards jürileri, Yeni Nesil DAF XG⁺’a övgüler yağdırdı. “Yüksek kaliteli modelinin şık, yeniliklerle dolu, etkileyici sürüş özelliklerine sahip olmasının yanı sıra DAF, sektördeki en büyük kabini sunuyor ve üstün konfor sağlıyor. XG⁺, çekici pazarında yeni bir kriter belirlemektedir. Filolar, çalışma süresini en üst düzeye çıkarmak için rekabetçi işletme maliyetlerinden ve DAF’ın sunduğu desteğin meşhur mükemmelliğinden faydalanıyor. Sürücü ve filo yönünden çekiciliği, mükemmel bir kombinasyon sunuyor.”

En İyi Sabit Kasalı Kamyon
DAF’ın popüler dağıtımı CF kamyon serisi, “Best Rigid Truck” unvanına sahip oldu. Jüri düşüncelerini şöyle ifade etti: “CF’nin, ağır kamyon kategorisinin kazananı olduğu apaçık ortadadır. Tüm endüstri sektörlerinde filoların ihtiyaçlarını karşılayan en iyi çok amaçlı kamyon paketidir. Güvenilirliği, yük kapasitesi, sürücü yönünden çekiciliği, bayi desteği ve uygun işletme maliyetleri ödüllü birçok özelliği arasında yer alıyor.”

En İyi Hafif Kamyon
Buna ek olarak, DAF’ın benzersiz LF serisi şehir içi dağıtım kamyonu “Best Two-axle Lightweight Rigid Truck” ödülünü aldı. “LF, İngiltere’nin 7,5 tonluk kamyon pazarında üstünlük sağlıyor ve bunun nedeni oldukça açık: Mükemmel güvenilirlik, rekabetçi fiyatlar ve iş dünyasındaki en iyi bayi desteği filoların kamyona büyük bir güven duymasını sağlıyor. Ayrıca, sürücüyü düşünerek ergonomik olarak tasarlanmıştır ve iyi boyutta, iyi donanımlı, konforlu bir kabin sunar. Her tür filo etkinliği için başarısı kanıtlanmış bir seçimdir.”

Birleşik Krallık’taki DAF Trucks Genel Müdürü Laurence Drake’e ödülünü, ödül sponsoru Rivus Fleet Management Solutions’tan Dave Jones teslim etti. Laurence şöyle ekledi: “Böylesine saygın ödülleri kazanmış olmaktan çok mutluyuz. Modellerimizin tanınması, DAF serisinin DNA’sında bulunan kalite ve güvenilirliğin bir kanıtıdır.”

Fotoğraf başlığı 1
Yeni Nesil DAF XG
, “Best UK Diesel Tractor” ödülünü kazandı.

Fotoğraf başlığı 2

Ödül sponsoru Rivus Fleet Management Solutions’tan Dave Jones (sağda), DAF Trucks Birleşik Krallık Genel Müdürü Laurence Drake’e (ortada) “Best UK Diesel Tractor” ödülünü takdim ediyor. Ödül töreni sunucusu Huw Edwards (solda).

DAF Trucks N.V. — hafif, orta ve ağır hizmet tipi kamyonlar tasarlayan ve üreten global bir teknoloji şirketi olan PACCAR Inc. şirketinin bağlı kuruluşudur. DAF, her taşıma uygulamasına yönelik doğru aracı sunmak için çekici ünitelerinden ve mesleki yapılandırmalara sahip kamyonlardan oluşan eksiksiz bir seri sunar. Ayrıca DAF, lider bir hizmet sağlayıcısıdır. MultiSupport onarım ve bakım sözleşmeleri, PACCAR Financial’ın sunduğu finansal hizmetler ve PACCAR Parts’ın sunduğu birinci sınıf parça teslim hizmeti buna dahildir.