MAKİMSAN filosunu MAN ile büyütüyor: 3 yılda 240 adet MAN ile gücüne güç kattı

Bu haber 07 Nisan 2022 - 0:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

MAKİMSAN filosunu MAN ile büyütüyor:
3 yılda 240 adet MAN ile gücüne güç kattı

Dünyanın en ileri mühendislik ve inşaat firmaları arasında yer alma hedefiyle çalışan MAKİMSAN, filosunu yeni MAN kamyon ve çekicilerle büyütmeye devam ediyor. Uluslararası taahhüt firması olarak, yurt içinde ve yurt dışında başarılı işlere imza atan MAKİMSAN, yeni araç yatırımı kapsamında filosuna 2022 yılı içerisinde 125 adet MAN kamyon ve çekici daha katıyor. 30 adet MAN TGS 18.470 BL SA GA TM çekici ve 14 adet MAN TGS 41.430 8×4 BB CH kamyondan oluşan ilk parti araç törenle firmaya teslim edildi. 2020 yılında 40 adet, 2021 yılında ise 75 adet MAN kamyon ve çekici alımı gerçekleştiren firma; böylece son 3 yılda satın aldığı 240 adet MAN ile markaya duyduğu güveni ortaya koydu.

Ağır ticari araç sektöründe işletmelerin güvenilir çözüm ortağı MAN, araç teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. MAN’ın teslimat yaptığı son firma ise, yarım asrı aşan köklü geçmişi ile sektörünün güçlü firması MAKİMSAN oldu. 1969 yılında asfalt emülsiyonunu üretmek ve kullanımını yaygınlaştırmak amacıyla kurulan MAKİMSAN; kısa sürede faaliyet alanlarına sathi kaplama, asfalt yapımı, havaalanı pist yapımı, asfalt betonu, yol ve altyapı sistemlerini ekleyerek, Türkiye’nin alanında lider firmalarından biri oldu.

MAKİMSAN son 3 yılda filosuna 240 adet MAN kattı

2020 yılında 40 adet, 2021 yılında 75 adet MAN kamyon ve çekici satın alan firma, böylece son alımlarla birlikte 3 yılda filosuna 240 adet MAN kamyon ve çekici katmış oldu. Firma, yeni araçlarını düzenlenen törenle teslim aldı. Teslimat törenine MAKİMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Kürşat Dikçi, İcra Kurulu Üyesi Halit Kıratlı ve MAKİMSAN Satın alma Müdürü Melih Şan ile MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Ankara Şube Kamyon Satış Müdürü Tayfun Kazazoğlu katıldı.

“MAN araçları, başarıya giden yolda gücümüze güç katıyor”

MAN ile araç filolarını büyütmeye devam ettiklerini vurgulayan MAKİMSAN Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Kürşat Dikçi, “Uluslararası bir taahhüt firması olarak, bugün ülkemizin yanı sıra Azerbaycan, Özbekistan, Kazakistan, Yemen, Romanya, Rusya ve Afganistan gibi ülkelerde de başarıyla faaliyetlerimiz sürdürüyoruz. Hedefimiz; sahip olduğumuz bilgi, tecrübe, istek ve girişimcilik vizyonumuz ile dünya genelinde hizmet veren en ileri mühendislik ve inşaat firmaları arasında yerimizi almak. Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında yaptığımız başarılı işlerle bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. MAN araçlarını da başarıya giden bu yolda, gücümüze güç katan güvenilir çözüm ortağı olarak görüyoruz. MAN’ın hem araç hem de hizmet kalitesine güveniyoruz” dedi.

“Yaşam boyu maliyet avantajı sağlayacak çözümler sunuyoruz”

MAN Ankara Şube Kamyon Satış Müdürü Tayfun Kazazoğlu ise; MAN araçlarının geçen yılın ardından bu yılda da birçok sektörün gözdesi olmaya devam ettiğini belirterek, “MAN olarak, müşterilerimize sadece araç satmıyor, aynı zamanda yaşam boyu maliyet avantajları sağlayacak çözümler de sunuyoruz. Çünkü onları, müşterinin ötesinde, yaşam boyu iş ortağı olarak görüyoruz. Bu anlayışımız doğrultusunda aracın ilk satış ve finansman aşamasından, satış sonrası hizmetlere kadar tüm süreçlerde daima 7/24 yanlarında oluyoruz” diye konuştu.