Mertcan Taşımacılık filosunu yeni Volvo FM 460 çekici ile güçlendirdi

Bu haber 06 Haziran 2022 - 9:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mertcan Taşımacılık

filosunu yeni Volvo FM 460 çekici ile güçlendirdi

Doğu Avrupa ülkelerine tente ve frigo taşımacılığı hizmetleri sunan Mertcan Taşımacılık, araç filosunu 2 adet yeni Volvo FM 460 çekici ile genişletti.

Müşterilerinin çözüm ortağı olma hedefiyle faaliyet gösteren Volvo Trucks’ın; yakıt verimliliği, gücü ve sağlamlığı ile öne çıkan araçlarıyla; Mertcan Taşımacılık’ın toplam filosu 10 adede ulaştı.

Teslimat töreninde; Mertcan Taşımacılık Firma Sahibi Kazım Eroğlu ile Volvo Trucks Yenice Yetkili Satıcı ve Servisi İmam Kayalı Grup Satış Müdürü Sinan Karaman, Volvo Trucks Yedek Parça Satış Müdürü Cihan Kayan ve Volvo Trucks Saha Satış Müdürü Yetkin Leventeli hazır bulundu.

Mertcan Taşımacılık Firma Sahibi Kazım Eroğlu, teslimat töreninde şunları dile getirdi “Araçların sağlamlığı, güvenlik donanımları, gücü ve sürücüye sunduğu konfor sebebiyle Volvo Trucks markasını tercih ettik. Satış süresince karşılıklı güven ve saygı çerçevesindeki iletişimimiz, satış sonrası hizmetlerde de aynı güven ve hassasiyetle devam ediyor. Bütün bunlar bir araya geldiğinde, araç filomuzu Volvo Trucks markası ile büyütmekten son derece memnunuz ve iş ortaklığımızın uzun yıllar devam etmesini temenni ediyoruz.”

 

Yeni Volvo FM 460 araçlarda bulunan; sürücünün tüm bilgilere kolaylıkla erişebildiği dijital ana gösterge ekranı, I-Shift akıllı şanzımanı, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, acil frenleme sistemi ile beraber önden çarpışma önleyici ikaz sistemi Mertcan Taşımacılık’ın güvenlik, konfor ve kazanç beklentilerini karşılıyor.

Volvo Trucks Hakkında

Volvo Trucks, beklentileri yüksek profesyonel müşteriler için, orta ve ağır segment kamyonlardan oluşan kapsamlı ürün gamıyla eksiksiz nakliye çözümleri sunar. Şirket, 130’dan fazla ülkede 2.300 servis noktasından oluşan global bayi ağıyla müşterilerine destek vermektedir. Volvo’nun kamyonları, dünyanın dört bir yanındaki 13 ülkede üretilmektedir. Volvo Trucks, dünyanın en büyük kamyon, otobüs, inşaat makinası ve deniz motoru üreticilerinden biri olan Volvo Group’un üyesidir. Volvo Group ayrıca finans ve hizmet sektörü için de komple çözümler sunar. Volvo Trucks’ın çalışmaları, temel değerleri olan kalite, güvenlik ve çevreye saygıyı esas alır.

 

Temsa İş Makinaları Hakkında

Temsa İş Makinaları, 2017 yılından beri Volvo Trucks’ın Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir. Temsa İş Makinaları, 2019 Ağustos ayı itibarıyla %90 Marubeni Corporation ve %10 Sabancı Holding alt iştiraki ortaklık yapısı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.