Otokar’dan Ankara’ya 73 adet Atlas kamyon

Bu haber 07 Temmuz 2022 - 7:59 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Otokar ticaretin ağır iş yükünü hafifletmeye devam ediyor

Otokar’dan Ankara’ya 73 adet Atlas kamyon

Türkiye’nin öncü otomotiv sanayi şirketi Otokar, hafif kamyon segmentinin iddialı aracı Atlas ile ticaretin konforunu yükseltmeye devam ediyor. Tasarımı, sürüş güvenliği, konforu ve düşük işletme giderleriyle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar, yılın en büyük Atlas teslimatlarından ikisini Ankara’ya yaptı. Otokar, AC Turizm Taşımacılık İnşaat ve Kargokar Taşımacılık’a toplamda 73 adet Atlas teslim etti.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, hafif kamyon segmentinde teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. Son 10 yıldır Atlas kamyonu ile işletmelerin iş yükünü hafifleten Otokar, son teslimatını Ankara’ya yaptı. Otokar, AC Turizm Taşımacılık İnşaat ve Kargokar Taşımacılık’a toplamda 73 adet Otokar Atlas kamyon teslim etti.

AC Turizm Taşımacılık İnşaat, geniş araç filosuna 66 adet Atlas ekledi. Yeni araçların teslimat töreni Otokar bayisi VSB Başer Grup Otomotiv Genel Merkezi’nde gerçekleşirken törene AC Turizm Taşımacılık İnşaat Firma Sahibi Derviş Öğüt, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Bölge Satış Yöneticisi Seyit Ali Ceylan, VSB Başer Grup Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Başer, Kamu ve Özel Satışlar Direktörü Murat Başarır katıldı. AC Turizm Taşımacılık İnşaat yetkilileri Otokar Atlas’ı teknik özellikleri ve ekonomikliğinin yanı sıra dayanıklılığı sebebiyle de tercih ettiklerini belirtti.

Kargokar Taşımacılık’ın da tercihi Otokar Atlas oldu. Filosunu zorlu görevlerde yer almak üzere 7 adet Atlas ile güçlendiren Kargokar Taşımacılık’ın araçlarının teslimat törenine şirket sahibi Mehmet Ali Akbıyık, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Bölge Satış Yöneticisi Seyit Ali Ceylan, VSB Başer Grup Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Başer, Kamu ve Özel Satışlar Direktörü Murat Başarır katıldı. Kargokar Taşımacılık yetkilileri törende Otokar Atlas’ı yüksek performansı ve düşük yakıt tüketimi sebebiyle tercih ettiklerini belirtti.

TİCARETİN YÜKÜNÜ HAFİFLETİP KONFORUNU YÜKSELTİYOR

En zorlu yol şartlarında en ağır yükleri kolayca taşımak üzere geliştirilen Atlas, güçlü ve keskin çizgilere sahip kupasıyla ön plana çıkıyor. Yüksek taşıma kapasitesine sahip olan 8,5 tonluk Atlas, yakıt ekonomisiyle de fark yaratıyor. Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile kullanıcısının ekonomisine her daim katkı sağlayan Otokar Atlas’ta EP (Ekonomi-Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu tek tuşla yönetilebiliyor.

ACC (Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, gelişmiş aydınlatma sistemi, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.