Birkan Demir Çalışkan – İz İletişim ayrılık mesajı Gelen Kutusu

Bu haber 10 Temmuz 2022 - 20:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Çoğu zaman benden gelen maillerde okuduğunuz bu girişi bu sefer farklı bir amaçla yazıyorum. İz İletişim’de Şubat 2018’de başladığım direktörlük görevimden 08.07.2022 itibarıyla ayrılıyorum.

4 yılı aşkın sürede, Mercedes-Benz markasıyla ilgili tüm medya iletişiminde birlikte olduk. Bana bu serüvende eşlik ettiğiniz için teşekkür ediyorum.

Mercedes-Benz Otomotiv’in İz İletişim’deki iletişim devamlılığı için mbo@iziletisim.com mail adresini kullanabilirsiniz.

Yaklaşık 20 yıllık profesyonel iletişim kariyerimde yeni, ancak pek çoğunuz için tanıdık bir aşamaya geçmek üzere planlarım bulunuyor. Bir kez daha “masanın karşısına” geçerek, farklı mecralarda otomobil odaklı içerik üretimlerimi sürdürmeyi planlıyorum. Bu sebeple en kısa zamanda yeniden bir araya geleceğimiz günler olacağını söyleyebilirim.

Yakında dönem planlarım arasında;

Bunların haricinde;

  • oggusto.com’un otomobil editörlüğü,
  • Otodergi’nin motosiklet editörlüğü,
  • Dişi Business Dergisi otomobil editörlüğü gibi görev ve sorumlulukları da üstleniyorum.

Odağında otomobil, ama daha da merkezinde “İnsan Hikayeleri” olan içerik üretimimde, yeri geldiğinde birlikte yeni iletişim fırsatlarını oluşturacağımıza olan inancımı sizlerle de paylaşmak istedim.

Sizleri saygı ile selamlıyor, sağlıklı ve huzurlu günlerde yeniden görüşmek üzere diyorum.

Sevgiler;