Yeni nesil çekicileriyle lojistik sektöründeki payını arttıran MAN, taşımacılığın bölgesel merkezlerinden Bolu’da 80 lojistik firmasından aldığı 200 araçlık siparişin 100 adedini törenle teslim etti.

Lojistik sektöründe ağırlığını arttıran MAN, Bolu’da düzenlediği toplu araç teslimatıyla onlarca taşımacıyla bir araya geldi. Bolu’da yılın en büyük toplu araç teslimatını gerçekleştiren MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin organizasyonda Bolu, Düzce, Akçakoca, Sakarya ve Kocaeli bölgesinde faaliyet gösteren 80 lojistik firmasından alınan toplam 200 adetlik siparişin ilk kısmı olan 100 adet MAN kamyon ve çekici teslimatı yapıldı.

2 Ağustos’ta gerçekleştirilen törene MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. adına Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Bölge Satış Yöneticileri Özgür Tutumlu, Hakan Akgün, Finansman Koordinatörü Doğan Gamsız, Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Arzu Arık, MAN TopUsed yetkilileri ve araç teslimatı yapılan lojistik firmalarının yöneticileri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Toplu teslimat töreninde araçlarının anahtarlarını teslim alan firma yöneticileri ve bireysel kullanıcılar MAN’ın yeni nesil araçlarıyla ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Altun: “Bolu, özel önem verdiğimiz bir bölge”

Törende konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Kuzey Marmara Bölgesi Kamyon Satış Müdürü İbrahim Altun, Bolu bölgesinin sahip olduğu potansiyel ve güçlü firmaları ile Türkiye’nin lojistik sektörünün çok önemli lokasyonlarından biri olduğunu vurgulayarak, “Rakamlara bakıldığında 2012-2022 arasındaki 10 yıllık süreçte bu bölgede yaklaşık 14.000 ağır ticari araç tescili gerçekleşmiş. Yani her yıl satılan yaklaşık 100 adet ağır ticari aracın ortalama 6 adedi bu bölgeye tescil olmuş. Dolayısıyla Bolu bölgesi; İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerdeki tescil adetlerinden sonra gelen çok önemli bir bölge konumunda bulunuyor. Burası gerek yurt içi gerekse de yurt dışına yönelik lojistik faaliyetleri nedeniyle özellikle çekici satışları ile öne çıkan bir bölgemiz.

Biz de bölgeye verdiğimiz özel önem doğrultusunda, son yıllarda araçlarımızı bölge ihtiyaçlarına uygun şekilde konfigüre ederek, iş ortaklarımızın memnuniyetini daha da artırdık. 2021 yılından itibaren de pazarda büyük ilgi gören ‘International ‘Truck of the Year 2021- Yılın Kamyonu’ ödülüne sahip araçlarımızı bölgedeki firmalarımıza teslim etmeye başladık. Ödüllü araçlarımız yeni nesil teknolojileri ile firmalarımızdan da tam not aldı. Araçlarımızın üstün niteliklerinin yanında satış sonrası sunduğumuz kaliteli hizmet anlayışı MAN’ı, bölgenin en çok tercih edilen markalarından biri haline getirdi.
Bu bölgede müşterilerimize yönelik yaptığımız bu özel çalışmanın ardından da beklentilerimizin karşılığını hızlı bir şekilde almaya başladık. Bolu, Düzce, Akçakoca, Sakarya ve Kocaeli bölgesinden faaliyet gösteren 80 lojistik firmamız ile el sıkışarak, 200 adetlik bir araç siparişi aldık. Bugün ise, bu araçların yarısını özel bir tören ile yaşam boyu iş ortağı olarak gördüğümüz müşterilerimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki aylarda da teslimatlarımız yoğun bir şekilde devam edecektir.