Petrol Ofisi, Fenerbahçe ve Galatasaray’a sponsor oluyor

Bu haber 19 Ağustos 2022 - 10:10 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AKARYAKIT VE SPORUN DEVLERİNDEN TÜRK FUTBOLUNUN GELİŞİMİ İÇİN İŞ BİRLİĞİ

Petrol Ofisi, Fenerbahçe ve Galatasaray’a sponsor oluyor

Türkiye’nin akaryakıt ve madeni yağ sektörlerinin lideri Petrol Ofisi, Türk futbolunun iki güzide kulübü Fenerbahçe ve Galatasaray ile futbolun gelişimi için güçlerini birleştiriyor. Petrol Ofisi, Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarının isim ve forma göğüs sponsoru oluyor.

Petrol Ofisi, sporun her alanına gösterdiği destekle Türkiye’nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor. Bu doğrultuda attığı adımlara yenilerini ekleyen Petrol Ofisi, Türk futbolunun iki değerli kulübü Fenerbahçe ve Galatasaray ile sponsorluk anlaşması yapıyor. Fenerbahçe ve Galatasaray kadın futbol takımlarına yönelik sponsorluk sözleşmeleri, her iki kulüple önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenlerle imzalanacak.

Türkiye’nin geleceğine atılan adımlar

1 Eylül itibarıyla Petrol Ofisi’nde CEO’luk görevini üstlenecek olan Mehmet Abbasoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bu topraklarda, milli olanaklarla doğmak, Türkiye’nin en köklü, en büyük şirketlerinden biri olmak ve sektörlerinin geleneksel lideri olmak, bir şirkete birçok alanda farklı sorumluluklar yükler. Bu bir sorumluluk duygusundan da öte, kurulduğumuz ilk günden bu yana Petrol Ofisi olarak taşıdığımız temel bir felsefedir.

Bu doğrultuda, Türkiye’nin gelişimini destekleyen her projede, yenilikçi ve öncü olma misyonumuzla hareket ediyoruz. Spora desteklerimizi de anlık başarılardan uzak, Türkiye’nin geleceğine doğru atılan adımlar olarak görüyoruz. Türk futbolunun lokomotifi olan iki güzide kulüp, ebedi dost Fenerbahçe ve Galatasaray ile bir arada olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.