Brisa, hizmetlerini IBM App Connect’le hızlandırdı

Bu haber 01 Eylül 2022 - 21:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

IBM App Connect’i sistemlerine entegre ederek hedeflerine ulaştıklarının altını çizen Brisa Bilgi Teknolojileri Direktörü İlker Şahin şunları dile getirdi: “Brisa olarak, ‘cesaretle yol alırız’ mottomuzla paydaşlarımıza sunduğumuz değeri arttırmak, sunduğumuz değerle iş ortağı tercihlerinde ilk sırada olmak için çalışıyoruz. Günümüzde hız çok önemli. Paydaşlarımızın da ürün ve hizmetlerimizde en kritik buldukları konu hızlı erişim. Tüm paydaşlarımıza ileri teknolojiyi, en yüksek hızda ve en kolay erişimle sunma yükümlülüğümüz bulunuyor. Bu konu, dijital dönüşüm sürecimizde ve şirketimizin akıllı kültür stratejisi içinde en üst seviyede yönetimimiz tarafından takip ediliyor. Önümüzdeki dönemin getireceği ihtiyaçları da şimdiden öngörerek sistemlerimizde teknoloji yatırımlarını gerçekleştiriyoruz. Sistemlerimize entegre ettiğimiz IBM App Connect sayesinde, kuruluş genelindeki uygulama entegrasyonlarımıza ilişkin sınırlı görünürlük sorunumuzu çözebildik ve anında alarm mekanizmaları oluşturduk. Bu sayede web servis oluşturma sürelerinde ciddi kazanımlar elde ettik.”

Entegrasyon süreçlerini merkezileştirmenin Brisa’nın operasyonlarını güçlendirdiği yorumunu yapan IBM Türkiye Veri, Yapay Zeka ve Otomasyon Ülke Lideri Arzu Sözen, sözlerine şöyle devam etti: “IBM App Connect ile Brisa, ilgili departmanlardaki iş yükünü önemli ölçüde azaltarak kuruluş genelindeki çalışan memnuniyetini artırdı. Entegrasyon servislerinin şimdiye kadar olduğundan daha hızlı oluşturulması ve sorunların ortaya çıkmadan önce engellenmesi konusunda IBM App Connect önemli bir rol oynuyor”

Tüm ortamlar genelinde var olan sistem ve teknolojilerdeki uygulama ve verileri anında bağlayan IBM App Connect; kurumsal hizmet veriyolu (ESB) ve entegrasyon nesnelerinin çevik entegrasyon mimarisi (AIA) mikro hizmetlerinin devreye alınmasını sunuyor. IBM App Connect bu sayede işletmelerin çok sayıda esnek entegrasyon kalıbını devreye almasına da olanak sağlıyor.