Aras Kargo, Voleybol Milli Takımlar Resmi Sponsoru oldu

Bu haber 21 Eylül 2022 - 14:41 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Aras Kargo, Voleybol Milli Takımlar

Resmi Sponsoru oldu

40 yıldan uzun süredir “Önem Taşır” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götüren Aras Kargo, Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı iş birliğiyle Voleybol Milli Takımlar Resmi Sponsoru oldu. İmza törenine TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın ile birlikte milli voleybolcular Cansu Özbay ile Ahmet Tümer de katıldı. Aras Kargo Genel Müdürü Ayyarkın, “Spora verdiğimiz desteğin çıtasını sürekli yukarı çıkarmaya gayret eden bir marka olarak Voleybol Milli Takımlar Resmi Sponsoru olmaktan mutluluk duyuyoruz.’’ dedi.

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, spora verdiği desteğine devam ediyor. Bugüne kadar futbol sponsorlukları yapan Aras Kargo, şimdi de Türkiye Voleybol Federasyonu ile yaptığı anlaşma kapsamında Voleybol Milli Takımlar Resmi Sponsoru oldu. Gerçekleştirilen imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın ile birlikte milli voleybolcular Cansu Özbay ve Ahmet Tümer de katıldı.

 

“Voleybolun Heyecanını Taşıyoruz” mottosuyla yola devam ettiklerini belirten Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın, Voleybol Milli Takımlar Resmi Sponsoru oldukları için çok mutlu olduklarını ifade etti.

 

Ayyarkın: Voleybol Milli Takımları’na destek olmaktan mutluluk duyuyoruz

Spora verdikleri desteğin çıtasını sürekli yukarı çıkarmaya gayret ettiklerini söyleyen Ayyarkın, ‘‘Biz sosyal fayda tarafında yaptığımız tüm çalışmalarda kalıcı ve sürdürülebilir değer üretmeye odaklanan bir şirketiz. Aynı zamanda sporun birleştirici ve geliştirici gücüne inanıyor, sporu seviyor ve destekliyoruz.Bu yüzden şimdi de ülkemizde başarıyı sürdürülebilir hale getiren spor branşlarının başında gelen Voleybol Milli Takımları’na destek olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Hem milli takımlar hem de kulüpler düzeyinde voleybol her yıl ülkemizi gururlandırıyor. Bizim Çocuklar’ın ardından Filenin Sultanları ve Efeleri’nin de destekçisi olmanın heyecanını taşıyoruz. Başta değerli Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere Türkiye Voleybol Federasyonu’na teşekkür ediyor, işbirliğimizin Türk voleybolu adına nice başarılara vesile olmasını temenni ediyorum. Filenin Sultanları’na da yaklaşan Kadınlar Dünya Şampiyonası’nda gönülden başarılar diliyorum’’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Aras Kargo’nun Türk voleyboluna da önemli bir güç ve değer katacağına inanıyorum

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise ‘‘Türk voleybolu için yine özel bir günde sizlerle bir aradayız. Türkiye ekonomisinin öncü şirketlerinden biri olan Aras Kargo’nun milli takımlar sponsoru olduğunu duyurmaktan dolayı da çok heyecanlıyız. Bizim bir sloganımız var: Hepimiz aynı takımdayız. Taraftar kitlemizi her geçen gün büyüttük. Her ailede bir voleybol aşkı yaşatmayı başardık. Bu sahada ter döken oyuncularımızın ve kulüplerin sayesinde oldu. Başarılı sonuçlar almamız için sponsorların ne kadar değerli olduğunu biliyoruz. Yeni takım arkadaşımız, yeni değer arkadaşımız Aras Kargo ailesine başta genel müdürüne tüm çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Kendi şahsım adına Türk voleybolunu bu destekle çok daha iyi işler yapacağını söyleyebilirim. İyi ki varsınız, hoş geldiniz’’ dedi.