4×4 MAN TGE’ler V Weekend’da kamp ve doğa tutkunlarının ilgi odağı oldu

Bu haber 26 Eylül 2022 - 13:48 'de eklendi ve kez görüntülendi.

4×4 MAN TGE’ler V Weekend’da
kamp ve doğa tutkunlarının ilgi odağı oldu

MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen Türkiye’nin en büyük festivali V Weekend’a MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki gözde modeli TGE ile yer aldı. Zorlu doğa koşulları için ideal çözümler sunan 177 beygir gücündeki 4×4 MAN TGE’ler kamp ve doğa tutkunlarından büyük ilgi gördü.


Intercity İstanbul Park, Türkiye’nin en önemli festivallerinden V Weekend’a ev sahipliği yaptı. 22-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen etkinliğe MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın 2019 yılında araç ürün gamına eklediği hafif ticari araç segmentindeki yenilikçi markası TGE ile katıldı.

İlk günden itibaren otomobil, bisiklet, Off-Road, doğa ve kamp tutkunlarından yoğun ilgi gören festivalde, en çok ziyaret edilen stantlardan biri de Mancı Kemal Otomotiv’in, MAN TGE standı oldu. Stantta yer alan 1’i Off-Road karavana dönüştürülmüş, 3 adet 4×4 MAN TGE festival boyunca özellikle kamp ve doğa tutkunlarının ilgi odağı oldu.

Doğa ile baş başa bir hayat sürdürmek isteyenler için ideal çözümler sunan MAN TGE, yalnızca araç içi konforu ile değil, aynı zamanda 177 beygir gücündeki dört çeker motoru ile de zorlu doğa koşullarında ayrıcalıklı bir tatil keyfi sunuyor.

“TGE, zorlu doğa koşullarında ideal bir kamp hayatı sunuyor”

MAN TGE’nin, üstün nitelikleri ile kısa sürede pazarda farkını ortaya koyduğunu belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ufuk Akdemir, şunları söyledi:

“MAN TGE, pazara çıkar çıkmaz kısa zamanda hafif ticari araç segmentinde premium markalar arasındaki yerini aldı. Sadece şehir içi servis alanında değil, aynı zamanda kargo taşımacılığında da işletmelerin tercihi haline geldi. Bugün ise, artık kamp ve doğa hayatını sevenlerden de yoğun ilgi görüyor. Özellikle zorlu doğa koşullarına karşı 177 beygir gücündeki 4×4 modelleri ile doğa ve kamp hayatını sevenlere ideal çözümler sunuyor. Nitekim, bu fuarda da Off-Road karavana dönüştürülmüş TGE aracımız, festivalin katılımcılarından büyük ilgi gördü. Eskiden sadece doğa tutkunları ya da sakin bir tatil geçirmek isteyenler karavana ilgi duyuyordu. Ancak pandemi ile birlikte karavana ve karavan hayatına herkes ilgi duymaya başladı. Bugün artık pek çok insan kendi karavanında tatil yapmak istiyor. 4×4 MAN TGE’lerimiz ile zorlu doğa koşullarında güç ve konforu bir arada sunuyor. Festivale katılan araçlarımızın gördüğü ilginin altında da bu ayrıcalıklar yatıyor.”