Ahmet Mümtaz Taylan öneriyor: Aklınızı kullanın Otopratik’e gidin!

Bu haber 26 Kasım 2022 - 22:45 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Brisa’nın, Türkiye’nin en çok tercih edilen araç servisi markası Otopratik, yeni reklam filmiyle en kaliteli hizmete uygun fiyatla ulaşıldığına Ahmet Mümtaz Taylan iş birliği ile dikkat çekiyor

 

Ahmet Mümtaz Taylan öneriyor: Aklınızı kullanın Otopratik’e gidin!

Türkiye lastik pazarı lideri Brisa’nın binek ve hafif ticari araç sahiplerine servis hizmeti sunan mağaza zinciri Otopratik’in hazırladığı yeni reklam kampanyası yayına girdi.

Sabancı iştiraki Brisa’nın, binek ve hafif ticari araçların tüm servis ve bakım ihtiyaçlarını yenilikçi ve profesyonel bir bakış açısıyla tek bir noktada karşılayan servis markası Otopratik, bağımsız araştırma şirketi Twentify’ın araştırmasına göre Türkiye’nin en çok bilinen ve tercih edilen araç servis markası konumunda.

 

Otopratik, yayına giren yeni reklam kampanyasında “Aklınızı kullanın Otopratik’e gidin!” sloganıyla değişen araç servis pazarı koşullarında müşterilerin Otopratik noktalarında en kaliteli hizmete uygun fiyatla ulaştığını vurguluyor. Reklam filminde rol alan, sevilen tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan, samimi tarzıyla eğlendirici bir şekilde Otopratik’i öneriyor. Reklam filmi, Alametifarika ajans imzasını taşıyor.

 

Lastiğin ötesinde mobilite çözümleri sunan Brisa, 44 ilde 85 noktada her marka model araca hizmet verdiği Otopratik servis ağını genişletmeye ve daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Yolculuğun lideri Brisa, mobilitenin de liderliği yolunda lastik odağındaki mevcut iş portföyünü mobilite çözümleri işine dönüştürmek için, 2022 yılı ilk çeyreğinde, Arvento Mobil Sistemleri’ni de satın almıştı. Bu satınalma, şirketin lastiğin ötesinde öncü hizmetlerini büyütmesini, filo sahipleri ve sürücülerin hayatlarını kolaylaştıran, verimlilik ve üretkenlik getiren bir çözüm ortağı olmasını hızlandıracak.