Mercedes-Benz Türk, Has Turizm’e 3 adet Tourismo 16 ve 1 adet Travego 16 teslim etti

Bu haber 26 Kasım 2022 - 22:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk, Has Turizm’e 3 adet Tourismo 16 ve 1 adet Travego 16 teslim etti

  • Türkiye’nin yanı sıra Yemen’den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.
  • Tamamı Mercedes-Benz yıldızına sahip 100’den fazla otobüsü ile hizmet veren şirket, son olarak 3 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 ve 1 adet Mercedes-Benz Travego 16 model aracını teslim aldı.
  • Mercedes-Benz Türk bayisi Has Otomotiv tarafından satış işlemleri yapılan araçlar için 24 Kasım tarihinde Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde teslimat töreni düzenlendi.

1952 yılından beri şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Has Turizm, tamamı Mercedes-Benz yıldızına sahip 100’den fazla otobüsü ile müşterilerine hizmet sunuyor. Günümüzde Türkiye’nin yanı sıra Yemen’den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren şirket, hizmet kalitesini üst seviyede tutmak için araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor. Yarım asrı aşkın süredir Mercedes-Benz Türk ile iş birliği yapan Has Turizm, son olarak 3 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 ve 1 adet Mercedes-Benz Travego 16 model aracını teslim aldı.

Mercedes-Benz Türk bayisi Has Otomotiv tarafından satış işlemleri yapılan araçların teslimatı için 24 Kasım 2022 tarihinde bir tören düzenlendi. Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde gerçekleştirilen törende araçlar; Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Latif Karaali, Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Karaali ve Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban tarafından, Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Kara ve Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara’ya teslim edildi.

Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara, teslimat töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Has Turizm olarak 1952 yılından beri tamamı Mercedes-Benz markasına sahip 100’den fazla otobüsümüz ile Türkiye’nin yanı sıra Yemen’den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veriyoruz. Her yıl binlerce insana hizmet vermenin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız ve yatırımlarımızı bu doğrultuda şekillendiriyoruz. Yatırımlarımızda güvenlik konusunu hep birinci öncelik olarak ele aldık. Türkiye’nin önde gelen otobüs üreticisi, değerli iş ortağımız Mercedes-Benz Türk ile yıllardır sürdürdüğümüz iş birliği sayesinde yolcularımıza en üst seviyede güvenlik sunarken; konforlu ve ekonomik bir şekilde onları istedikleri noktalara ulaştırıyoruz.”

Has Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Karaali ise, “1952 yılından beri şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı alanında, konforlu, güvenli ve ekonomik çözümler sunarak yolcularımızı sevdiklerine kavuşturuyoruz. Tarihi başarılarla dolu bir firma olarak, filomuza eklediğimiz son teknolojiye sahip otobüslerimizle sektördeki öncü rolümüzü güçlendireceğimize inanıyoruz. Bugün teslim aldığımız ve prestij, güvenlik ile kalitenin sembolü olan yeni otobüslerimizle hizmet kalitemizde çıtayı daha da yükseğe çıkaracağımız için mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu da törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere, bu özel gün aynı zamanda Öğretmenler Günü. Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştiren tüm öğretmenlerimizin, toplumun gelişimine katkıda bulunan tüm eğitmenlerimizin Öğretmenler gününü kutluyorum. Yarım asrı aşkın süredir iş birliği yaptığımız ve filosundaki tüm araçlar Mercedes-Benz logosuna sahip olan Has Turizm’in bizim için müşteriden ziyade uzun soluklu bir yol arkadaşı olduğunu ifade etmek isterim. Bu vesile ile firmanın eski kuşaktan yeni kuşağa bizlere otobüsçülük ile ilgili bir çok şey öğrettiğini hatırlatarak özelikle İsmail Kara ve Mehmet Selim Kara’yı saygıyla ve rahmetle anmak isterim.

Geçmişten bugüne büyüyen ve güçlenen iş birliğimiz doğrultusunda bugün 3 adet Mercedes-Benz Tourismo 16 ve 1 adet Mercedes-Benz Travego 16 model aracımızı Has Turizm’e teslim etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Ülkemizde yıllardır yeniliğin ve teknolojinin öncüsü konumunda olmanın getirdiği sorumlulukların farkındayız. Bu doğrultuda her geçen gün müşterilerimize ve yolcularımıza daha konforlu, daha güvenli ve daha yenilikçi araçlar sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Nitekim Mercedes-Benz yıldızına yatırım yapan müşterilerimizden aldığımız olumlu geri bildirimler ve birbirini takip eden teslimat törenleri de çalışmalarımızda başarılı olduğumuzun en büyük ispatıdır diye düşünüyorum.”