Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan kamyon ve otobüs modelleri için Mayıs ayına özel fırsatlar

Bu haber 12 Mayıs 2023 - 7:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman’dan kamyon ve otobüs modelleri için Mayıs ayına özel fırsatlar

  • Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mercedes-Benz çekici/inşaat ve kargo kamyonları ile Mercedes-Benz otobüslerine yönelik Mayıs ayına özel kampanyalar gerçekleştiriyor.
  • Kamyon ürün grubu için düzenlenen kampanya çerçevesinde, kurumsal müşteriler 2,99 faiz oranı ve 12 aydan başlayan vade seçenekleri ile yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilecekler.
  • Mercedes-Benz otobüslerinde ise Mayıs ayına özel olarak 2,99’dan başlayan faiz oranları sunuluyor.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mercedes-Benz çekici/inşaat ve kargo kamyonları ile Mercedes-Benz otobüslerine yönelik Mayıs ayına özel kampanyalar düzenliyor.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Aksaray ve Wörth üretimi çekici/inşaat ve kargo kamyonları için Mayıs ayı boyunca geçerli olacak kasko ve servis sözleşmesini kapsayan bir finans kampanyası hazırladı. Kurumsal müşteriler, söz konusu kampanya doğrultusunda yüzde 2,99’dan başlayan faiz oranları ve 12 aydan başlayan vade seçenekleri ile yeni bir Mercedes-Benz kamyona sahip olabilecekler.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman, Mayıs ayında Mercedes-Benz otobüs modellerinde geçerli olacak bir kampanya da gerçekleştiriyor. Kampanya çerçevesinde, kurumsal müşteriler 2,99’dan başlayan faiz oranları ile 2023 model Mercedes-Benz marka yeni bir otobüse sahip olabilecekler.

Kampanyalar hakkında detaylı bilgi için https://www.mercedesbenzkamyonfinansman.com.tr/ sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir