HOLLANDA’NIN KALBİ YILDIRIM KULE’DE ATACAK

Bu haber 07 Aralık 2018 - 22:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.

HOLLANDA’NIN KALBİ YILDIRIM KULE’DE ATACAK

Yıldırım Kule dünya markalarının yanı sıra büyükelçiliklere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule’nin bünyesinde birçok başarılı firmayı ağırlamasının ve tercih edilmesinin nedenlerini şu sözlerle anlattı: “Yıldırım Kule’yi hayata geçirmenin verdiği başarı ve mutlulukla projemizde yer alan ve kiralama yapan nice firmalarla bugünlere geldik. Yıldırım Kule’nin merkezi konumu, ofis alanlarındaki kat yüksekliğinin standartların üzerinde olması, yeni nesil cam teknolojisi, metrekare ve kat seçeneklerinin çeşitliliği, 3m/sn hızlı asansör trafiği, özel tam donanımlı güvenlik sistemi, yönetim hizmetleri, geçişli ve soft otopark planlaması, tam katta açılabilir toplantı salonları gibi detaylarıyla tercih edilirken, takdiri de beraberinde getiriyor’’ dedi.

Hazırlıklar devam ediyor

6 aylık süreç sonrasında Hollanda Büyükelçiliği’nin tüm birimleri ile 11 yıllık kiralama protokolü imzalandığını söyleyen Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “ İhtiyaçlar doğrultusunda sunduğumuz katların her bir detayı titizlikle dikkatlerini çekerken bu süreci 22.11.2018’de tamamladık. Kiralama protokolünün imzalanmasıyla birlikte Yıldırım Kule ’de hizmet verilecek olan katların kullanım alanları ile ilgili son çizimler tamamlanarak tadilat süreci başlayacak. Bizlerde merakla beklediğimiz bu sürecin yakın takipçisiyiz. Sayın Büyükelçi Marjanne de Kwaasteniet ve tüm çalışma arkadaşlarını Yıldırım Kule’de ağırlamaktan onur ve gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Dünya Markaları Yıldırım Kule’de

Konya Yolu cepheli cadde mağazalar ve Gökkuşağı Cadde cepheli dükkanlarında yoğun ilgi gördüğünü vesözlerine ekleyen Yıldırım:“Starbucks,Özsüt, Grup Volvo, Autowax, Cepax, Boran Otomotiv, Ares Otomotiv, Otozen Pdr, Cem Automotive , İsso Armor Zırh ve Güvenlik Sistemleri gibi güvenilir ve prestijli firmalar ile protokol sağladık. Sınırlı sayıda kalan alternatiflerimiz için kaliteli hizmet noktasından ödün vermeyerek birçok sektörün bünyemizde yer almasını hedefliyoruz.”