PSA Grubu’nun yeni nesil LAV (Leisure Activity Vehicle) aracı Autobest 2019 ödülününsahibioldu.

Bu haber 14 Aralık 2018 - 23:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.

PSA Grubu’nun yeni nesil LAV (Leisure Activity Vehicle) aracı Autobest 2019 ödülününsahibioldu.

  • “Avrupa’nınAlıma En Değer Otomobili” Autobest Ödülü: 31 Avrupa medyasından oluşan jüri tarafından verilen bu prestijli ödülü 2019 yılında Yeni Peugeot Rifter, Opel Combo Life ve Citroen Berlingo kazandı.
  • PSA Grubu’nunaraçlarıntasarımaşamasındanitibarenmüşterilerininbeklentilerinidikkatealarakoluşturduğutemel model stratejisinitanıyanbirödül
  • Hermarkanınkonumunuyansıtanfarklılaştırılmışaraçlariçingeliştirilenortakbir program.
  • PSA Grubu, Avrupa’da 20 yılıaşkınsüredir (LAV) segmentininöncüsü ve geçmişten bugüne lideridir.

PSA Grubu’nunProgramlarveStratejidensorumlu GenelBaşkanYardımcısı Olivier Bourges “Bu ödülekipçalışmalarınıödüllendiriyorvemüşterilerimizeözgü en iyi teklifisunmayı, markalarımızıfarklılaştırmayıveyatırımlarımızınverimliliğiniveözelkaynaklarımızıartırmayıhedefleyerekoluşturduğumuz Temel Model Stratejimizleyaptığımızgeliştirmeseçimlerimizindoğruluğunuortayakoyuyor” diyor.

 

Autobest’inkurucusuvebaşkanı Dan Vardie bu ödülüşöyleyorumladı: “PSA Grubu’nunüçlüsü bu yeniplatformdakizaferinihaketti. Otomobilperspektifindenvegereksinimleriiçin tasarlananmarkanındeğerönermesiyleuyumlufarklıkişiliklerisunabilenbirplatform. İkiuluslararasıjüriyi araba ve LCV perspektiflerindeniknaedenvemuhtemelenönümüzdekiyıllarda en çoksatanlardanbiriolacakbirplatform. Tarihimizdeilkdefabirdenfazlakazananımızoluyor. Autobestjürisinin bu gövdetasarımınıAvrupa’nınAlıma En DeğerOtomobiliolarakseçmesinden kişiselolarakmutlulukduyuyorum.”

 

Autobest “Avrupa’nınAlıma En DeğerOtomobili” Ödülü, 2001 yılındanberiaraçmodellerini en iyifiyat / performans / ekipmanözelliklerinegöredeğerlendiriyor. Ödülalanotomobil 31 Avrupaülkesinden 31 uzmangazetecininoylarıyla 13 kriteregöredeğerlendirildi. Kriterlerfiyat-kalite, tasarım, konfor, teknolojiler, hizmetkalitesi, dağıtımağlarındayedekparçalarınbulunmasıolarakbelirlendi.

Finale kalan 6 araçarasındayapılankarşılaştırmalıtestlerden sonra, bu prestijliseçiminkazananı en fazlaoyualan model oldu.