Skoda SUV Ailesini Yeni Crossover Modeliyle Genişletecek

Bu haber 21 Ocak 2019 - 22:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Skoda SUV Ailesini Yeni Crossover Modeliyle Genişletecek

 

 

Skoda’nın Kodiaq ve Karoq ile başlayan SUV atağı, yeni bir crossover modeliyle devam edecek. Mart ayında 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak crossover modeli, iki farklı dünyayı bir araya getirmeye hazırlanıyor. Skoda, segmentine yeni bir soluk getirecek crossover’ın ön bölümünden izler taşıyan fotoğrafını paylaştı.

 

SUV aracın yüksek oturma pozisyonunu, yerden yüksek ve konforlu sürüşünü, kompakt araçların çevikliği ve yol tutuş kabiliyetleriyle birleştiriyor. MQB platformu üzerine yapılacak yeni crossover, Skoda’nın birçok Simply Clever pratik özelliğinin yanı sıra son sürüş destek sistemlerine sahip olacak.

 

Şehir içi kullanım için de ideal bir otomobil olarak önce çıkacak yeni crossover, markanın son tasarım diliyle şekilleniyor. Skoda’nın yeni crossover ile ilgili ilk paylaşamı, modelin çarpıcı yeni LED far tasarımına, ayrı gündüz farlarına ve entegre dinamik sinyal lambalarına sahip olduğunu gösteriyor.

Yüce Auto

* Skoda Türkiye Distribütörü Yüce Auto bir Doğuş Otomotiv ortaklığıdır.

* Orhan Yüce tarafından kurulan Yüce Grubu, otomotiv sektöründe 60 yılı aşan bir geçmişe sahiptir.

* Otomobil Distribütörleri Derneği’nin de kurucusu olan Orhan Yüce, aynı zamanda derneğin 2010 yılına kadar “Onursal Başkan”lığını da yapmıştır.

* Yüce Auto, ISO 9001 ve VW Grup TÜV kalite yönetimi sertifikalarına sahiptir.

* Yüce Auto A.Ş. Türkiye genelinde 40 Yetkili Satış & Servis, 2 Yetkili Satıcı, 3 Yetkili Servis ve Yedek Parça Satış Noktası ile hizmet vermektedir.

* 2018 yılında 21 bin 340 araç teslim eden Yüce Auto, bu adetle %4.4 pazar payı elde etmiştir.

 

Skoda Auto

* 100 yılı aşkın geçmişiyle dünyanın en eski otomobil üreticileri arasında yer alan Skoda, 1895’te üretimine önce bisiklet ve motosikletle başladı.

* Skoda, 16 Nisan 1991 tarihinden itibaren bir Volkswagen Group markasıdır.

* Marka, bugün dünya çapında 9 farklı modelin üretim ve satışını gerçekleştiriyor: Citigo, Fabia, Rapid, Scala, Octavia, Karoq, Superb, Kodiaq ve Kamiq.

* 2018 yılında Skoda, dünya çapında 1.25 milyon araç teslimatı gerçekleştirdi.

* 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018’de bir takvim yılı içerisinde 1 milyondan fazla araç satan Skoda tarihinde bir rekor kırdı.