KANADA İÇİN EĞİTİM VE GÖÇMENLİK SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ

Bu haber 21 Şubat 2019 - 21:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.

KANADA İÇİN EĞİTİM VE GÖÇMENLİK SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİ

Dünya global bir köy… Hal böyle olunca yeni iş fırsatları, farklı hayat deneyimleri, eğitim gibi sebeplerden dolayı süreli ya da daimi yurtdışı deneyimi yaşamak isteyenlerin sayısı her geçen gün artıyor. Hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektöründe borsaya kote ilk şirketlerden olan ve bu sektörün kurucusu Servcorp, müşterilerine farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmaya, iş yaşamlarına farklı deneyimler katmaya ediyor. Dünya çapında 40 binden fazla müşterisini profesyonel ofis destek hizmetleri ile buluşturan firma, Türkiye’de hizmet verdiği networkü için dün akşam “Kanada İçin Eğitim Ve Göçmenlik” başlığı altına uzman kişilerin katılımı ile söyleşisi düzenledi.

Dünyada hazır ofis ve esnek çalışma alanları sektörünün oluşmasına liderlik eden Servcorp, çözüm ortağı olduğu kişi ve kurumlara farklı alanlarda eğitim ve seminerlerle destek olmaya, iş yaşamlarına farklı deneyimler katmaya devam ediyor.Hazır ofis sektöründe global bir marka olan Servcorp, dünya çapındaki tecrübelerini hizmet verdiği ülkelere eğitim ve etkinliklerle de taşıyor.

Kanada’da Yaşam Ve Eğitim Hakkında Merak Edilenler Konuşuldu.

Servcorp, hizmet verdiği networkü için dün akşam ‘Kanada İçin Eğitim ve Göçmenlik Söyleşisi’ düzenledi. En çok merak edilen konuların başında gelen Kanada’ya yatırım yoluyla veya kalifiye çalışan olarak nasıl gidilir, çalışma ve öğrenci vizesi nasıl alınır, orta ve yükseköğrenim fırsatları, vize dosyaları nasıl hazırlanmalı konularının konuşulduğu söyleşi Servcorp’un Louis Vuitton Orjin binasında gerçekleştirildi. Katılımın ücretsiz olduğu söyleşide Kanada Göçmenlik Uzmanı ve Avukat Sam Bayat Makou, Kanada Eğitim ve Göçmen Danışmanı Abdullah Şehoğlu ve İş İnsanı Judith Tokgoz konuşmacı olarak yer aldı.