Başarı Hikayeleri Lojistik Ödülleri 2019 İçin Başvurular Başladı…

Bu haber 10 Mart 2019 - 11:31 'de eklendi ve kez görüntülendi.

İyi Uygulamalar/Başarı Hikayeleri Lojistik Ödülleri 2019 İçin Başvurular Başladı…

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Ege Lojistik Derneği (ELODER) tarafından ortaklaşa düzenlenen ve “iyi uygulamalar/başarı hikayeleri” temelli kurgulanan “Lojistik Ödülleri” için başvurular başladı.

2019 Ege Bölgesi Lojistik Ödülleri, kurum ve profesyonellerin lojistik konularında gerçekleştirdikleri faaliyet ve projelerin ortaya çıkarılarak başarı örnekleri olarak paylaşılmasını hedefliyor. Akademisyen ve lojistik profesyonellerden oluşan jüri, 8 Nisan 2019 tarihine kadar sunulan başvuruları doküman incelemesine tabi tutacak ve belli ölçütleri aşan başvuruları 25 Nisan 2019 tarihinde Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan ve herkese açık olan sunuma çağıracaktır. Bu sunumda, ilgili kategorilerde başarılı olan kurum veprofesyonelleraçıklanacaktır.

Bu yıl ilki düzenlenecek olan yarışmaya ilişkin DEÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali DEVECİ yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yarışmanın temel amacı iyi lojistik ve tedarik zinciri uygulamalarının lojistik ekosisteminde paylaşılmasını sağlayarak hem uygulamaya hem de akademiye katkı sağlamak. Ülkemizde, iyi uygulamaların sayısının arttığını çok iyi biliyoruz. Amacımız, bu uygulamaları görünür kılmak. 30. Yılını geride bırakan Fakültemizin önemli bir misyonu olan bu çalışmayı ELODER ile de beraber yapıyor olmak bizim için mutluluk verici”

8 Nisan 2018 tarihine kadar başvuruların yapılabileceği “Lojistik Ödülleri 2019” için belirlenen alanların “Tedarik Zinciri Tasarımı , Soğuk Zincir Uygulamaları, Bilişim Sistemleri ve Teknoloji Uygulamaları, Lojistik İnovasyon , Ulaştırma & Sevkiyat , Stok Yönetimi ve Depolama ve Sipariş Yönetimi” olduğunu belirten ELODER Başkanı Osman DOĞRUCUyaptığı açıklamaya şunları da ekledi “seçime söz konusu olacak tüm faaliyetlerin/projelerin; 1 Ocak 2017- 1 Nisan 2019 arasında gerçekleşmiş olmasını başvuru olarak şart koşuyoruz. ”

 

 

Lojistik Ödülleri 2019 için başvurular www.eloder.org sitesinden gerçekleştirilebiliyor.