DÜNYA MICE VE WEDDING SEKTÖRÜNÜN KALBİ ANTALYA’DA ATACAK!

Bu haber 12 Mart 2019 - 21:33 'de eklendi ve kez görüntülendi.
INTERNATIONAL MICE & WEDDING FORUM-IMWF

İLE DÜNYA MICE VE WEDDING SEKTÖRÜNÜN KALBİ

ANTALYA’DA ATACAK!

International MICE & Wedding Forum- IMWF 2019, 12-16 Mayıs’ta, uluslararası destinasyon düğünleri, kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün en iyi isimlerini bir araya getirecek.

Türkiye’nin MICE ve Wedding alanında, pazarda ki payını arttıran çalışmalara imza atan IMWF, Beş kıtadan, sektörün titizlikle seçilen en büyük markalarının karar vericilerini, 12-16 Mayıs’ta Antalya Rixos Premium Belek otel’de International MICE & Wedding Forum-IMWF’da buluşturacak.

Antalya’nın kalbinde önemli bir turizm hareketi yaşatacak olan IMWF’ye Hindistan, BDT ülkeleri ve Dubai başta olmak üzere birçok dünya ülkesi katılacak. Bölgesinde lider şirketler arasından seçilerek IMWF’e katılacak olan MICE ve Wedding acenteleri, Antalya’da en iyi oteller, kurumsal markalar, uluslararası otel ve zincir oteller, ve havayolu şirketlerinin bir araya geleceği, en iyi isimlerin konuşmacı olarak katılacağı zengin içerikli paneller ve oturumları ile doyurucu bir zirve deneyimi yaşayacak. Gerçekleşecek paneller, tanıtımlar, stantlar ve birebir randevulu görüşmelerle, Türkiye’nin düğün ve MICE destinasyonu olarak tercih edilmesi ve her sene daha da büyüyen pazardaki payının arttırılması da sağlanacak.

Antalya Valisi, Sayın Münir Karaloğlu’nun da destekleriyle tüm katılımcılara Antalya’nın tarihi ve kültürel dokusunun da düzenlenecek gezi ve özel organizasyonlarla yaşatılacağı, Antalya’nın tanıtımında da büyük rol sahibi olan IMWF’2019, Türk Hava Yolları ve Rixos Premium Belek, Inventum Global’in ana sponsorlukları ile gerçekleşecek.

Sektörde büyük bir talep artışı var.

Sektörün dünyaca ünlü isimlerini ve karar vericilerini son üç yıldır Antalya’da IMWF bünyesinde buluşturan, International MICE & Wedding Forum-IMWF, destinasyon düğünleri ve MICE pazarlarında gelen talepleri, 8 kat arttırdı. Geçen yıl üçüncüsü gerçekleşen IMWF tüm dünyada büyük yankı uyandırarak ilgiyi, Antalya ve Türkiye’nin üzerine çekti.

2018’de gerçekleşen IMWF sonrasında, IMWF ‘de ağırlanan birçok acente ilk kez Türkiye’de büyük işler gerçekleştirdi. Yine forum sonrası, yüksek bütçeli Hint düğünlerinde ve MICE gruplarında çok büyük bir artış gerçekleşti.

MICE ve Wedding sektörünün en iyilerini ağırlayacağız!

Bu sene 12-16 Mayıs tarihleri arasında Antalya Rixos Premium Belek Otel’de gerçekleşecek IMWF 2019 için ise hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Yurtdışından ve yabancı otel zincirlerinden rekor sayıda katılım talepleri alan IMWF, dünyanın dört bir yanından sektörün karar vericilerini Antalya’ya getirerek, MICE ve Wedding sektörünün kalbini bir kez daha Antalya’da attıracak.

International MICE & Wedding Forum (IMWF) Yönetici Ortağı Necip Fuat Ersoy ise forum öncesi yaptığı açıklamada; ‘ Bu yıl 4.sünü gerçekleştireceğimiz IMWF, dünyada ki MICE ve destinasyon düğün sektöründe ki en iyi isimleri bir kez daha Antalya’ da buluşturacak. Geçen sene gerçekleştirdiğimiz IMWF, tüm dünyada çok büyük bir yankı uyandırdı. Taleplerde ciddi bir artışa yol açtı. IMWF 19’a rekor düzeyde bir katılım başvurusu oldu. Bizde bu başvurular içerisinden en iyi, etkili olanları seçerek bir araya getirme imkanı verdi. Sektörün tam kalbinde yer alırken, bir yandan da sektör fenomeni Sabbas Joseph’in, uluslararası danışma kurulumuza dahil olması ile tüm yıl boyunca IMWF için uluslararası çapta bir iletişim çalışması yürütüyoruz. Tüm bu çalışmaları gerçekleştirirken Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Tanıtma Genel Müdürlüğü ile eşgüdüm içerisinde ülke tanıtım stratejimiz doğrultusunda ortak bir vizyon dahilinde ilerliyoruz. Sektör olarak uluslararası rekabette ne kadar güçlü bir konumda olduğumuzun anlaşılması adına IMWF önemli bir gösterge niteliği taşıyor. Tüm bileşenleriyle turizmin, gelişime açık yanları ile, uluslararası rekabette en güçlü sektörümüz olduğunu defalarca gösterdi. Bu yönde sektörün özgüven anlamında ihtiyaç duyduğu farkındalığa varması anlamında IMWF önemli bir örnek teşkil etti. Biz de tüm çalışmalarımıza bu özgüven ve özveri ile devam ediyoruz’ dedi.

IMWF Hakkında:

International MICE & Wedding Forum (IMWF), Asil Akar ile Bünyat Özpak’ın ortaklığında kurulan, yurtiçi ve yurtdışından kongre konferans gibi büyük gruplar ve Hint düğünleri organize eden Inventum Global ile Necip Fuat Ersoy ortaklığıyla kurulan etkinlik pazarlama şirketince organize edilmektedir. IMWF’in yönetsel sorumluluğunu Yönetici Ortak Necip Fuat Ersoy üstlenmiştir.