2.ANFAŞ SPOR TURKEY AÇILDI !

Bu haber 04 Eylül 2019 - 21:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.

2.ANFAŞ SPOR TURKEY AÇILDI !

ANFAŞ- Antalya Fuar ve Kongre Merkezi tarafından organize edilen 2.ANFAŞ Spor Ekipmanları, Takviye Ürünleri ve Aktiviteleri Fuarı, bugün itibariyle Antalya Expo Center’da kapılarını binlerce ziyaretçisi için açtı.
Törende konuşan, ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bıdı; “Gerçekleştirdiğimiz fuarlar kapsamında, Antalya’mızı bir marka haline getirmekle beraber sektör mensuplarına verdiğimiz izlenimler doğrultusunda, ülkemiz geneli adına da katkılar sağlamaktayız ve mevcut kalitemize değer katmaktayız. Hayatta önem verilmesi gereken en hassas konulardan biri olan “sağlık” için gereken öncelikleri, SporTurkey fuarı ile bir bütün haline getiriyoruz. Sağlıklı bir yaşam; sağlıklı bir beslenme ve sporla mümkündür. Fuarımız kapsamında, bahsettiğim bu iki öncelik üzerine yoğunlaşan etkinliklerimiz ve programlarımız mevcut.” dedi.
Tören açılışında Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu Başkanı Sayın Niyazi KURT’un, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Sayın Mustafa Kemal Beyazbayram ve Gençlik Spor Şube Müdürü Yavuz GÜRHAN ‘ın konuşmalarının ardından, açılış kurdelesi kesildi ve protokol mensupları ve Anfaş Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte fuar alanını gezerek katılımcılar ve sporcular ile sohbet ettiler.
Fuar etkinlikleri kapsamında, Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen; ritmik jimnastik gösterisi, masa tenisi Antalya’nın enleri turnuvası, dart katılımcı turnuvası, robotik kodlama ve uygulama, ebru, kaligrafi, okçuluk, bilek güreşi, zumba, halat çekme, mini golf gibi birbirinden renkli faaliyetler gerçekleştirildi.
Açılışı gerçekleştirilen fuarda ayrıca Türkiye Vücut Geliştirme, Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri de eş zamanlı olarak gerçekleştiriliyor.