Petrol Ofisi Madeni Yağlar demir çelik üreticilerinin hep yanında

Bu haber 15 Ekim 2019 - 21:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.


Türkiye demir çelik sektörünün buluştuğu 7. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu’nda Petrol Ofisi Madeni Yağlar da, standı ve ileri teknolojili ürünleri ile yer aldı. Petrol Ofisi Madeni Yağlar, yenilikçi ürünleri Ultra Tech CSI 146, HYDRO TECH HVI ve HYDRO TECH HVI-E 32’yi de demir çelik sektörünün bu önemli uluslararası platformunda tanıttı.

İzmir’de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen 7. Uluslararası Demir Çelik Sempozyumu, dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen 1.250 delege ve ziyaretçi ile yine sektörün en önemli platformlarından birini oluşturdu. “Hammadde ve Kaynaklar”, “Üretim Teknikleri” ve “Sürdürülebilirlik & Döngüsel Ekonomi” olmak üzere üç ana başlık altında düzenlenen oturumlarla demir, çelik sektörünün tüm yönleri ile alındığı sempozyumda, yayımlanan bildirimlerle de çeşitli alanlardaki başarılı çalışmalar paylaşıldı.

Benzersiz bilgi birikimi, ileri teknolojisi, üretim gücü ve kapasitesi ile Türkiye madeni yağlar ve kimyasallar pazarının liderliğini 9 yıldır aralıksız olarak üstlenen Petrol Ofisi Madeni Yağlar da, bu önemli uluslararası buluşmada demir çelik sektörünün yanındaydı. Sempozyum boyunca yoğun ilgi gören Petrol Ofisi Madeni Yağlar standında, demir çelik sektörünün en çok tercih edilen endüstriyel yağları ve yenilikçi ürünler de tanıtıldı.

“Tecrübemiz, teknolojimiz, uzmanlığımız, gücümüz,
kabiliyetimiz ve kapasitemiz ile gelişime öncülük ediyoruz”

Liderlik sorumluluğu taşıyan Petrol Ofisi’nin her zaman Türkiye’nin geleceğini düşünen, hitap ettiği tüm sektörlerin yanında olan bir marka olduğuna vurgu yapan Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, şöyle konuştu:

“Petrol Ofisi Madeni Yağlar, bilgi birikimi, uzmanlığı, kalitesi, teknolojisi, üretim gücü ve depolama kapasitesi ile Türkiye’nin en önemli madeni yağ üretim tesisi konumunda. Bununla birlikte Petrol Ofisi Teknoloji Merkezi – POTEM de alanında, sadece Türkiye’nin değil, geniş bir coğrafyanın en gelişmiş merkezlerinden biri konumunda. Burada geliştirdiğimiz ve ürettiğimiz 350’yi aşkın zengin ürün çeşitliliği ile de Türkiye’nin madeni yağ ihtiyaçlarının hemen hemen tamamını tek çatı altında karşılıyoruz. Ürünlerimizi, 4 kıtada 35 ülkeye ihraç ediyoruz. Biz, teknolojiyi, gelişmeleri, sektörleri yakından tanıyan, takip eden bir markayız. Geleceğe bakıp, sadece mevcut değil, doğabilecek ihtiyaçlara da bugünden çözümler oluşturuyoruz. Sektörlerle yakın işbirliğimiz kapsamanda, hem ürünlerimizi geliştireceğimiz alanları belirlemede, hem de üretim sonrasındaki test aşamasında birlikte çalışıyoruz. Dolayısıyla bir yandan liderlik sorumluluğumuz dahilinde öncülük misyonumuzu yerine getirirken, diğer yandan sektörlerimize ihtiyaç duydukları alanlarda avantajlar sunarak, gelişmelerine katkı sağlıyoruz”.

Yeni nesil gres; Ultra Tech CSI 146

Petrol Ofisi’nin yeni gresi Ultra Tech CSI 146’da bu önemli sektör buluşmasında yer aldı. En fazla tüketilen gres türü olan Ultra Tech CSI 146, yüksek çalışma ısısı, sulu, kirli ortamlarda dahi ekipmanı koruyan, etkili ve uzun ömürlü bir ürün. Fiyat / performans açısından maksimum avantaj sağlayan Ultra Tech CSI 146, molibden disülfür katığı ile tüketimi azaltıp ani şok yüklerde koruma sağlayarak üretim vermliliğini attırıyor, ekipmanı koruyarak maksimum performans ile çalışmasını sağlıyor. Demir çelik sektöründeki öncü firmalarında gerçekleştirilen testlerden tam not alan Ultra Tech CSI 146, halen diğer önemli firmalar tarafından da kullanılıyor. Carius EP ve Super Gres EP gibi Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın yoğun talep gören diğer gresleri de, standda yerlerini aldılar.

Yüzde 8-10 enerji tasarrufu sağlıyor

Petrol Ofisi’nin yeni nesil hidrolik yağları da ileri teknoloji ile demir çelik sektöründe verimlilik, hız sağlıyor, enerji tasarrufu sağlıyor. Petrol Ofisi Madeni Yağlar’ın HYDRO OIL serisi, HDI yüksek viskosite indexli mineral HYDRO TECH HVI serisi ve yine yeni çıkan sentetik yüksek viskosite indexli hidrolik yağı HYDRO TECH HVI-E 32, standardın çok üzerindeki uzun ömürleri ve yüzde 8 ile10 arasında sağladıkları % enerji tasarrufu ile de öne çıkıyor. Bununla birlikte Petrol Ofisi’nin dişli yağları GRAVIS MP, GRAVIS M, GRAVIS SP, yatak yağı MORTECH OIL ile yeni nesil kompresör yağı sentetik Compressor OIL SP de, sektörün bu önemli buluşmasında büyük ilgi çekti.