Mercedes-Benz Otomobil Kampanyaları

Bu haber 15 Aralık 2019 - 23:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Mercedes-Benz Türk’ten Aralık ayına özel fırsatlar
Mercedes-Benz Türk’ün Aralık ayında sunduğu kampanyalar kapsamında, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırlanan özel fırsatlarla avantajlı kredi ve kişiye özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak mümkün.


Mercedes-Benz Finansal Hizmetler Aralık ayında yeni otomobil alımları için benzersiz finansman seçenekleri sunuyor.
Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Coupé, Cabriolet ve SLC otomobillerde 180.000 TL kredi tutarına, Yeni C-Serisi Sedan modelinde ise 159.500 TL kredi tutarına bu aya özel 12 ay vadede %0,79 faiz oranı, 24 ay vadede %0,99 faiz oranı, 36 ay vadede %1,09 faizli kredi fırsatları sunuluyor.
Mercedes-Benz E-Serisi bir otomobil sahibi olmak isteyenler için Aralık ayına özel E-Serisi Sedan model otomobil alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi halinde 225.500 TL’ye 12 ay % 0,99 faiz, 24 ay %1,09 faiz, 36 aya ise %1,19 faiz oranı sunuyor.
Mercedes-Benz A-Serisi ve Yeni CLA sahibi olmak isteyenler için ise 140.000 TL krediye 12 ay vadede %0,89 faiz, 24 ay vadede %1,09 faiz, 36 ay vadede ise %1,19 faiz oranı sunuluyor.
Ayrıntılı bilgi http://www.mbfh.com.tr/otomobil-kampanyalari adresinde veya size en yakın Mercedes-Benz bayisinde.
Kış Jant Lastik Seti Kampanyası
1 Aralık 2019 – 29 Şubat 2020 tarihleri arasında Mercedes-Benz Yetkili Servisleri’nde müşterilere, jant lastik setlerine %50’ye varan fiyat avantajı sağlanıyor. Müşterilere, 4 adet Jant Lastik seti alımında, Mercedes-Benz Collection şemsiyesi veya GarminMapPilot Güncelleme Kartı da hediye ediliyor. 6 farklı lastik markası ile sunulan bu kampanyada, lastik basınç sensörü ve lastik garantisi birlikte sunuluyor.
Mercedes-Benz Kasko İndirim Kampanyası
17 Ekim – 31 Aralık 2019 tarihleri arasında Mercedes-Benz Kasko alan tüm 2017 ve 2018 model araç sahiplerine 1.500 TL’ye varan hediye çeki fırsatı sunuluyor. İndirim, 2.000 TL üzerinde yapılacak tüm periyodik bakım, Mercedes-Benz Aksesuar, Mercedes-Benz Collection, Servis Sözleşmeleri, Jant-Lastik Seti ve Mercedes-Benz markalı Car Care ürünlerinde geçerli.

Kış Bakım Kampanyası
Mercedes-Benz otomobillerin periyodik bakımlarında Mercedes-Benz Orijinal Motor Yağları’nın tercih edilmesi durumunda, %40’a varan yedek parça indiriminden faydalanılabiliyor. İlgili kampanyadan yararlanan müşterilere Mercedes me Adapter hediye ediliyor.

Kış Lastik Kampanyası
Mercedes-Benz Yetkili Servisleri’nde Michelin, Continental ve Pirelli marka otomobil kış lastiklerine % 20 indirimle sahip olunabiliyor. İlgili kampanya kapsamında tüm lastikler için; patlama, çivi girmesi, yırtılma ve balon oluşumu gibi dış etkenli hasarlara karşı 24 aya kadar garanti sunuluyor. Kampanyadan yararlanan müşterilere Mercedes-Benz Collection şemsiye hediye ediliyor.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyaları
Vito Kampanyası
Mercedes-Benz Finansal Hizmetler ayrıcalığıyla esnek ödeme planı avantajı ve düşük aylık ödemelerle şimdi bir Vito sahibi olun.
Düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları, farklı kullanım alanlarına uygun geniş ürün yelpazesi ile segmentinin en iddialı aracı olan Vito’ya sahip olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 90.000 TL kredi için, 20 ay vade ve %0,49 faiz oranından faydalanabilirler.
Sprinter Kampanyası

Far ve yağmur sensörü, rüzgâr savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile Sprinter’e sahip olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde 90.000 TL kredi için, 20 ay vade ve %0 faiz oranı avantajından faydalanabilirler.

X-Class Kampanyası
Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4×4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu bir X-Class sahibi olmak isteyen müşteriler, Mercedes-Benz Kasko tercih ettiği takdirde; 195.000 TL’den başlayan fiyatlar ve 2018 modellerde yarısı peşin yarısı seneye ödeme seçeneğinden veya 90.000 TL krediye, 20 ay vade ve %0 faiz oranından faydalanabilirler.
2. El Hafif Ticari Araçlar
Used1 İkinci el araç alımlarında çok avantajlı fiyatlara ek olarak Mercedes-Benz Kasko’ya özel %1,14 faiz oranı ve 1.926 TL’den başlayan aylık ödemelerle ikinci el alımlarında da fırsatlar devam ediyor.