Sosyal Lig’de yeni hedef: Euro 2020 Londra

Bu haber 14 Ocak 2020 - 23:14 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Fantezi futbol heyecanı, sezonun ikinci yarısında katlanarak devam edecek

Uluslararası arenada geniş kitlelere yayılan fantezi futbol heyecanını, 1.7 milyonu aşkın kullanıcısıyla Türkiye’de de yaşatan Petrol Ofisi Sosyal Lig, ikinci devreye Devler Ligi sürprizi ile devam ediyor. Sezon boyunca birbirinden cazip ödüller dağıtan Türkiye’nin 1 numaralı fantezi futbol oyunu, şimdi de Devler Ligi ile iki kişiye Euro 2020’yi Wembley’de izleme fırsatı sunuyor.

Toplamda 1.7 milyonu aşan kullanıcısıyla Türkiye’de fantezi futbolun ilk ve en büyük adresi Petrol Ofisi Sosyal Lig, birbirinden cazip ödüller ve yeniliklerle yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Her hafta birinciye Samsung Galaxy S10 cep telefonu, binlerce kullanıcısına ise toplam 1 milyon TL değerinde yakıt hediye eden Petrol Ofisi Sosyal Lig’de bu sezonun şampiyonunu ise harika bir KIA Stonic bekliyor. İlk yarıda, 17 adet Samsung Galaxy S10 ve toplamda 425 bin TL değerinde yakıt dağıtan Sosyal Lig, sezonun ikinci devresinde ise ödülleri arasına muhteşem bir fırsat daha katıyor.

Sosyal Lig, Devler Ligi ile yeni bir heyecan ve yeni fırsatlar sunuyor

Sezonun ikincisi yarısında ünlü spor yorumcu ve yazarları Okay Karacan, Emek Ege, Ceyla Büyükuzun, Uğur Karakullukçu, Merve Toy, Mehmet Ayan kurdukları kadrolarla her hafta Devler Ligi’nde mücadele edecekler. Kıyasıya rekabetin yaşanacağı Devler Ligi’nde, Sosyal Lig kullanıcıları da haftanın en yüksek puanını alacak spor yazarını doğru tahmin etmeye çalışacaklar. Devler Ligi’nde haftanın lideri olan spor yazarını doğru tahmin eden Sosyal Lig kullanıcıları, 10 genel klasman puanı ve 7.5 milyon Euro ek transfer bütçesi değerindeki Devler Ligi Rozeti’ni kazanacaklar. 17 hafta boyunca sürecek Devler Ligi ile birlikte bu sezon Sosyal Lig kullanıcılarını, muhteşem bir Euro 2020 ödülü de bekliyor.

Euro 2020’yi Wembley’de izleme şansı Devler Ligi’nden geçiyor

Petrol Ofisi Sosyal Lig kullanıcıları, Devler Ligi’nde tercih ettikleri her yazar için sezon sonunda yapılacak çekilişe 1 katılım hakkı kazanacaklar. Seçilen yazarın, haftanın kazananı olması durumunda ise kullanıcılar çekilişe 5 katılım hakkı elde edecekler. Sezon sonunda ise Devler Ligi’nde tercih yapan Sosyal Lig kullanıcıları arasında yapılacak çekilişle, bu özel ödülün şanslı iki ismi belirlenecek. Çekilişte kazanan 2 kişi, Devler Ligi’nin kazanan yazarları ile birlikte 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nı, 90 bin kişilik kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük ikinci stadyumu Wembley’in benzersiz atmosferinde seyretme şansı yakalayacak.

Süper Lig heyecanı ve fantezi futbol eğlencesi, Sosyal Lig TV Youtube kanalında

Statlarda ve ekran başında Süper Lig heyecanı yaşayan futbolseverler, Sosyal Lig TV YouTube kanalında ise sporu eğlence ile buluşturuyorlar. Promoqube Studio ev sahipliğinde çekilen programın sunuculuğunu Youtube ve Gaming dünyasının önde gelen isimlerinden Boğaçhan Solak (Educatedear) üstleniyor. Programlara her hafta Okay Karacan, Emek Ege, Ceyla Büyükuzun, Uğur Karakullukçu, Merve Toy, Mehmet Ayan gibi spor dünyasının usta yazarlarının yanı sıra Okan Bayülgen, Bay J, Hayko Cepkin ve daha birçok ünlü isim de konuk oluyor. Süper Lig ve Sosyal Lig’in dikkat çeken performansların, istatistik ve tüyolarının konuşulduğu program, sezonun ikinci yarısında da sürpriz konukları ile futbolseverlere renkli, eğlenceli bir seyir keyfi yaşatacak.

Sosyal Lig TV bölümlerinden önemli kesitler, Petrol Ofisi Sosyal Lig’e ait bütün sosyal medya sayfalarından futbolseverlerin erişimine sunuluyor. Süper Lig heyecanına yeni bir boyut daha kazandıran programlardan haberdar olmak için Petrol Ofisi Sosyal Lig sosyal medya sayfalarını takip etmek ve Sosyal Lig TV YouTube kanalına abone olmak yeterli.

Sosyal Lig Hakkında

Klasik fantezi futbol prensibiyle işleyen Petrol Ofisi Sosyal Lig’de kullanıcılar, kendilerine verilen bütçeyle Süper Lig futbolcularından bir kadro kurar ve seçilen futbolcuların Süper Lig’de o haftaki gerçek maç istatistiklerine göre aldığı puanlarla kullanıcılar haftalık ve genel klasman rekabetine katılırlar.